Industry

Είστε φέρελπις ηθοποιός; Τώρα υπάρχει ένα app, μόνο για εσάς

στα 10

Το ολοκαίνουριο RCR Connect, ένα application για όλα τα smartphones, εγγυάται να πάει την καριέρα σας παραπέρα κι από τον καλύτερο ατζέντη!

Είστε φέρελπις ηθοποιός; Τώρα υπάρχει ένα app, μόνο για εσάς

Είστε νέος, «μαχόμενος» ηθοποιός και θεωρείτε ότι η καριέρα σας θα είχε απογειωθεί, εάν μόνο μπορούσατε να παίρνετε μέρος σε οντισιόν που γίνονται στο εξωτερικό, αλλά φυσικά χωρίς τα έξοδα των ταξιδιών; Τώρα υπάρχει η λύση για σας, η οποία σας φέρνει κοντά στους πολυπόθητους παραγωγούς και σκηνοθέτες και… χρησιμοποιεί και τη βοήθεια του κοινού!

Με το ολοκαίνουριο app, το RCR Connect, κατάλληλο για κάθε smartphone, οι ηθοποιοί όλου του κόσμου έχουν τη δυνατότητα να μαγνητοσκοπούν και να ανεβάζουν τις οντισιόν τους στο κινητό τους, στις οποίες έχουν πρόσβαση όσοι αναζητούν ερμηνευτές: από υπεύθυνους κάστινγκ μέχρι τους μεγαλύτερους σκηνοθέτες. Επιπλέον, το RCR Connect επιτρέπει στους χρήστες να συγκεντρώνουν ψήφους από το Facebook και το Twitter (ναι, και φίλων και γνωστών), οι οποίες ανεβάζουν το προφίλ του ηθοποιού σε δημοτικότητα, προκαλώντας έτσι μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε όσους χρειάζεται να το δουν.

Οπως εξήγησε στη σχετική παρουσίαση ο δημιουργός του app, Ρικάρντο Κόστα Ράις (εξ ου και η ονομασία του), το πρόγραμμα διευκολύνει και τους παραγωγούς και σκηνοθέτες, οι οποίοι μπορούν να βλέπουν οντισιόν από μακριά, από ηθοποιούς που βρίσκονται σε μακρινές χώρες, ή και στις χώρες όπου σκοπεύουν να κάνουν το γύρισμά τους (όπως στην Ελλάδα…), χωρίς τα έξοδα που προϋποθέτει ένα ταξίδι για κάστινγκ. Για να κάνει τα επιχειρήματά του ακόμα πιο πειστικά, ο Κόστα Ράις ενημέρωσε ότι αυτήν την περίοδο, η δική του εταιρεία παραγωγής, RCR Productions, δουλεύει πάνω σε μια ταινία που λέγεται «Sympathy for the Devil» και η οποία θα χρησιμοποιήσει το app για την εύρεση των ηθοποιών της.

Και για να μη νομίζουμε ότι ξαφνικά, όποιος έχει περισσότερους φίλους στο facebook, θα παίρνει και τους καλύτερους ρόλους, ο Ρικάρντο Κόστα Ράις βιάζεται να προσθέσει: «Φυσικά, ο τελευταίος λόγος για το ποιος θα παίξει σε μια ταινία, ανήκει στον σκηνοθέτη.» Ετσι, για να εξηγούμαστε.

Δείτε παρακάτω το ενημερωτικό βίντεο για το RCR Connect και κατεβάστε το app άμεσα: είναι δωρεάν, δε χάνετε απολύτως τίποτα. Και, ποιος ξέρει, μπορεί και να κερδίσετε το απρόσμενο άνοιγμα μιας πόρτας!