Buzz

Είδαν τον Τζέιμς Μποντ ...φαντάρο!

στα 10

Ή τουλάχιστον τον Ντάνιελ Κρεγκ στο στρατόπεδό τους. Ο πρωταγωνιστής του «Skyfall» έκανε έκπληξη σε χιλιάδες στρατευμένους όταν εμφανίστηκε την Κυριακή σε βρετανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν!

Είδαν τον Τζέιμς Μποντ ...φαντάρο!

Ο Ντάνιελ Κρεγκ βρήκε χρόνο μέσα στο βαρύ πρόγραμμά του να επισκεφτεί την στρατιωτική βάση Μπάστιον της επαρχίας Χελμάντ στο ανατολικό Αφγανιστάν. Εκεί μίλησε στους εμβρόντητους Βρετανούς στρατευμένους, τους ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες τους, περιηγήθηκε στο στρατόπεδο, και τέλος παρουσίασε και είδε μαζί τους το «Skyfall».

O 44χρονος ηθοποιός που παίζει το ρόλο του Τζέιμς Μποντ για τρίτη φορά, μίλησε για πραγματικό θάρρος σε σχέση με το κινηματογραφικό, συγκινώντας τους στρατιώτες που υπηρετούν σε μία βάση υψηλού κινδύνου, η οποία έχει δεχτεί αρκετές φορές βομβιστικές επιθέσεις μετρώντας ανθρώπινες απώλειες.

Να θυμίσουμε ότι, όσο ο Κρεγκ ήταν στο Αφγανιστάν, το «Skyfall» έσπασε όλα τα εισπρακτικά ρεκόρ και έγινε η πιο επιτυχημένη ταινία Τζέιμς Μποντ της ιστορίας του franchise. Φημολογείται μάλιστα ότι ο Κρεγκ πληρώθηκε 49 εκατομμύρια δολάρια ακόμα για να υπογράψει για δύο ακόμα ταινίες του πράκτορα 007.

Διαβάστε τα πάντα για το Skyfall εδώ και πείτε μας τη γνώμη σας: είναι τελικά o best Bond ever?