Buzz

Το Drive-in Cinema του En Lefko 87.7 φέρνει (για τρίτη χρονιά) το καλοκαίρι

στα 10

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου, ακριβώς την ώρα που πέφτει ο ήλιος στον Λυκαβηττό ξεκινά το drive-in cinema του En Lefko 87.7. Και μαζί επίσημα το καλοκαίρι.

Flix Team
Το Drive-in Cinema του En Lefko 87.7 φέρνει (για τρίτη χρονιά) το καλοκαίρι

Σε μια παράδοση που κρατάει πλέον τρία χρόνια, ο En Lefko 87.7 μετατρέπει τον Λυκαβηττό στο πιο ειδυλλιακό drive-in cinema της Αθήνας και προσκαλεί όλους σε μια προβολή εμπειρία που φέτος, ειδικά, φτάνει μέχρι την... Ιμπιζα και όπως δηλώνει το έξυπνο tagline της «μυρίζει θάλασσα, αντηλιακό (και λίγο αλκοόλ)».

Drive in

Drive in

Το «Διακοπές στην Ιμπιζα» είναι η κωμωδία του Αρνό Λεμόρτ με τον Κριστιάν Κλαβιέ και την Ματίλντ Σενιέ στους ρόλους των διαζευγμένων Φιλίπ και της Καρόλ, που γνωρίζονται και ερωτεύονται τρελά. Ο Φιλίπ, προσπαθώντας να κερδίσει τα δύο νεαρά παιδιά της συντρόφου του, είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα. Ετσι, θα κάνει μια συμφωνία με τον μεγαλύτερο γιο της: εάν γράψει καλά στις εξετάσεις του και πάρει το απολυτήριο, θα επιλέξει εκείνος τον προορισμό των φετινών διακοπών. Κι αυτός, δεν θα είναι άλλος από την… Ιμπιζα. Για τον Φιλίπ, που είναι συνηθισμένος σε ήρεμες διακοπές, αυτό θα είναι μόνο η αρχή πολλών εκπλήξεων και ακόμα περισσότερων ξεκαρδιστικών καταστάσεων στο νησί των χιλιάδων τουριστών και των ατέλειωτων πάρτι.

Δείτε εδώ το τρέιλερ του «Διακοπές στην Ιμπιζα» που μετά την πρεμιέρα του στον Λυκαβηττό θα βγει στις αίθουσες μέσα στο καλοκαίρι από τη Seven Films:


Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για το Drive-in Cinema του En Lefko 87.7 στο επίσημo site του.

Drive in


Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.