Φεστιβάλ / Βραβεία

Το Φεστιβάλ Δράμας γιορτάζει τα 40 του χρόνια με ένα διαγωνισμό για την καλύτερη... ευχή

στα 10

Μια βιντεοευχή για τα 40 χρόνια του Φεστιβάλ Δράμας μπορεί να σου χαρίσει ένα πακέτο φιλοξενίας στο φετινό Φεστιβάλ.

Flix Team
Το Φεστιβάλ Δράμας γιορτάζει τα 40 του χρόνια με ένα διαγωνισμό για την καλύτερη... ευχή

Με αφορμή τη φετινή 40η επετειακή του διοργάνωση, το Φεστιβάλ Δράμας καλεί όλους τους χρήστες του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, να φτιάξουν τη δική τους πρωτότυπη «μικρού μήκους ευχή» για τα 40 χρόνια του Φεστιβάλ, να την κοινοποιήσουν στο Facebook ή στο Instagram και να διεκδικήσουν ένα από τα έπαθλα του διαγωνισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να φτιάξουν ένα μικρό, σύντομο βίντεο, αποτυπώνοντας με τον δικό τους πρωτότυπο τρόπο μια ευχή για τα 40 χρόνια του Φεστιβάλ, χρησιμοποιώντας το hash tag #Drama40, ενώ το βίντεο θα πρέπει να ανέβει στην ομάδα Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας στο Facebook ή στο προφίλ του διαγωνιζόμενου στο Instagram, πάντα με το hashtag #Drama40. Η μέγιστη διάρκεια του κάθε βίντεο ορίζεται στο 1 λεπτό.

Μάθετε πληροφορίες και δείτε υλικό των ταινιών όλων των φετινών υποψηφίων ελληνικών ταινιών μικρού μήκους του 40ού Φεστιβάλ Δράμας εδώ. Κάθε μέρα το Flix θα παρουσιάζει κι από μία ταινία.

φεστιβάλ δράμας αφίσα 607

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως τις 23:59 της Παρασκευής 1η Σεπτεμβρίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν λίγες μέρες αργότερα. Τις συμμετοχές του διαγωνισμού θα κρίνει 3μελής επιτροπή που θα ορίσει η Καλλιτεχνική Διεύθυνση του Φεστιβάλ. Ο νικητής του διαγωνισμού θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στη Δράμα και να παρακολουθήσει από κοντά το Φεστιβάλ.

Το 1ο βραβείο του διαγωνισμού είναι δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο ξενοδοχείου της Δράμας, για τον νικητή και έναν συνοδό του, κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, μαζί με δύο διαπιστεύσεις καλεσμένων του Φεστιβάλ και όλο το σχετικό υλικό της φετινής διοργάνωσης. Ο 2ος και ο 3ος νικητής θα κερδίσουν διαπιστεύσεις καλεσμένων του Φεστιβάλ και την τσάντα με το σχετικό υλικό, ενώ ο 4ος και ο 5ος νικητής θα κερδίσουν προσκλήσεις για τις προβολές του Φεστιβάλ.

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site του Φεστιβάλ Δράμας

Διαβάστε τα πάντα για το Φεστιβάλ Δράμας 2016: