Buzz

Η Κατρίν Ντενέβ κι η Ανια Τέιλορ-Τζόι στο Καλλιμάρμαρο για την επίδειξη Dior

στα 10

Η δεύτερη σαν νύμφη, η πρώτη... σωστά ντυμένη για την περίσταση!

Η Κατρίν Ντενέβ κι η Ανια Τέιλορ-Τζόι στο Καλλιμάρμαρο για την επίδειξη Dior

Η επίδειξη της καλοκαιρινής κολεξιόν, «Cruise 2022» του οίκου Dior στο Καλλιμάρμαρο έγινε κι ήταν μια από τις πιο φωτεινές στιγμές της χρονιάς, για να πούμε το λιγότερο.

Δείτε ακόμη: Βραβεία Ιρις 2021 | Το ελληνικό σινεμά γιόρτασε την αντοχή του! Το αποκλειστικό φωτο-άλμπουμ της βραδιάς

Η πρόθεση του οίκου, όπως δηλώνει η καλλιτεχνική διευθύντριά του, Γκράτσια Τσιούρι, δεν ήταν η αρχαιοπρέπεια της Αθήνας κατά κύριο λόγο, αλλά η σχέση του Καλλιμάρμαρου, ως στάδιο, με τον αθλητισμό. Αλλωστε, η έμπνευση για την κολεξιόν Dior του ερχόμενου καλοκαιριού είναι η ελευθερία κινήσεων που προσφέρουν τα σπορ, μετά από μια χρονιά εγκλεισμού. Η πρόσκληση για το event σίγουρα θα μπορούσε να είναι πιο εμπνευσμένη, πιο πρωτότυπη, πιο μοντέρνα - αρχαιοελληνική γραμματοσειρά και φολκλόρ υφαντική είναι, τουλάχιστον για την ελληνική συνείδηση... πολυφορεμένα στοιχεία:

dior 607

Στην πρώτη σειρά της επίδειξης κάθισαν δυο από τις πολύ μεγάλες σταρ, η μια διαχρονική κι άλλη νεότατη, η Κατρίν Ντενέβ και η Ανια Τέιλορ-Τζόι, μαζί τους και η Σούκι Γουότερχαους και η Κάρα Ντελεβίν και η Βιρζινί Εφιρά και η Αμιρά Καζάλ, κάνοντας, όλες, τους φωτογράφους να εκστασιαστούν. Παρακάτω μια ενδεικτική γεύση.

dior 607Η Κατρίν Ντενέβ με ρούχα κατάλληλα για τη βραδινή ψύχρα και, όπως αρμόζει στα καλλι-μάρμαρα, φλατ πέδιλα. Φωτογραφία: Eurokinissi

dior 607 Η Σούκι Γουότερχαους με παράστημα Καρυάτιδας.

cara Κάρα Ντελεβίν

dior 607 Η Ανια Τέιλορ-Τζόι, αιθέρια, αλλά και με ικανότητα στο βήμα του τσολιά, όπως βλέπουμε παρακάτω. Φωτογραφία Milos Bicanski/GC Images

dior 607Φωτογραφία Getty Images

dior Βιρζινί Εφιρά - φωτό Σάντρα Σέμπουργκ

dior Αμιρά Καζάλ - φωτό Σάντρα Σέμπουργκ

Dior Ανια Τέιλορ Τζόι, Κάρα Ντελεβίν - φωτό Σάντρα Σέμπουργκ


Δείτε την Κατρίν Ντενέβ να καταφθάνει στο Καλλιμάρμαρο: