Buzz

Δείτε πρώτοι το «L» του Μπάμπη Μακρίδη

στα 10

Η Feelgood Entertainment και το Flix σας προσκαλούν στην avant-premiere του «L» του Μπάμπη Μακρίδη. Χωρίς ζώνη ασφαλείας...

Flix Team
Δείτε πρώτοι το «L» του Μπάμπη Μακρίδη

Ενας άντρας εργάζεται, ζει και κοιμάται μέσα στο αυτοκίνητο του σε μια καθημερινότητα φτιαγμένη από διαδρομές. Μέχρι τη στιγμή που θα απολυθεί και θα αναγκαστεί να υποκύψει στη γοητεία των μηχανών...

Μετά από την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Διαγωνιστικό Τμήμα World Drama Competition του Φεστιβάλ του Sundance και τη συμμετοχή του στο Διαγωνιστικό Τμήμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Ρότερνταμ, το «L» του Μπάμπη Μακρίδη φτάνει στις ελληνικές αίθουσες στις 23 Φεβρουαρίου έτοιμο να ανεβάσει ταχύτητα σε έναν πρωτόγνωρο και γοητευτικό κινηματογραφικό κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

20 από εσάς μπορείτε να κερδίσετε μια διπλή πρόσκληση για να δείτε πρώτοι το «L» την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στις 18.00 στον κινηματογράφο ΕΛΛΗ (Ακαδημίας 64 / ΜΕΤΡΟ Πανεπιστήμιο). Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα e-mail στο win@flix.gr με το ονοματεπώνυμο σας και την ένδειξη «L». Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail το πρωί της Τετάρτης 22 Φεβρουαρίου.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ, διαβάστε περισσότερα για το «L» και βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο blog της ταινίας.