Buzz

Δείτε: Η Πενέλοπε Κρουζ και ο Αντόνιο Μπαντέρας στο «Los Amantes Pasajeros»

στα 10

Η καινούρια ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ ξεκινά με την εμφάνιση δυο αγαπημένων ηθοποιών σε μικρούς ρόλους. Δείτε ένα απόσπασμα.

Δείτε: Η Πενέλοπε Κρουζ και ο Αντόνιο Μπαντέρας στο «Los Amantes Pasajeros»

Τους είχαμε δει ήδη στιγμιαία, στο τρέιλερ, ως προσωπικό εδάφους στο αεροδρόμιο από το οποίο ξεκινά το «μοιραίο» αεροπλάνο του «Los Amantes Pasajeros» για να παγιδεύσει τους επιβάτες της σε μια αληθινά τρελή απίθανη πτήση.

Τώρα σε ένα κλιπ από το φιλμ, μπορείτε να ρίξετε μια δεύτερη ματιά στην Πενέλοπε και τον Αντόνιο με εργατική εξάρτυση.

O Πέδρο είχε ήδη αποκαλύψει τη συμμετοχή τους: «Η Πενέλοπε Κρουζ και ο Αντόνιο Μπαντέρας, έχουν δεχτεί να ερμηνεύσουν δυο μικρούς ρόλους στην αρχή του «Los Amantes Pasajeros». Παρόλο που είναι τρομερά απασχολημένοι, δέχτηκαν να έρθουν στη Μαδρίτη για μια μέρα και να γυρίσουν τις τρεις πρώτες σεκάνς της ταινίας. Αν δεν ακουγόταν τόσο γλυκανάλατο θα έλεγα ότι ξεχειλίζω από ευγνωμοσύνη. Είμαι πολύ συγκινημένος που θα είναι στο ξεκίνημα της ταινίας. Είναι σαν δυο μέλη της καλλιτεχνικής μου οικογένειας να καλωσορίζουν το θεατή στην κινηματογραφική μου επιστροφή στην κωμωδία παρεξηγήσεων, ένα είδος απ' το οποίο είχα αποστασιοποιηθεί τα τελευταία χρόνια».

Δείτε τους στο βίντεο που ακολουθεί να παίζουν και πάλι, έναν διαφορετικό ρόλο σε μια ταινία του Πέδρο:

Διαβάστε / δείτε / ακούστε ακόμη: