Buzz

Τρέιλερ για το «Los Amantes Pasajeros» του Πέδρο Αλμοδόβαρ!

στα 10

Για την ώρα μόνο στα ισπανικά, μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για τη νέα ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ «Los Amantes Pasajeros». Δεν χρειάζεστε υπότιτλους, μόνο αγάπη!

Τρέιλερ για το «Los Amantes Pasajeros» του Πέδρο Αλμοδόβαρ!

Ετοιμο για την έξοδό του τον Μάρτιο στην Ισπανία, το «Los Amantes Pasajeros» είναι ολοφάνερα μια ολοκληρωτική επιστροφή του Πέδρο Αλμοδόβαρ στην πρώτη - ξεκαρδιστική - περίοδο της φιλμογραφίας του.

Τουλάχιστον αυτό προδίδει το πρώτο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε (για την ώρα μόνο στα ισπανικά!) και περιγράφει τι περίπου ακριβώς συμβαίνει σε αυτό το αεροπλάνο που βρίσκει ξαναμμένες αεροσυνοδούς, επιβάτες με προβλήματα αλκοολισμού και πιλότους σε νευρική κρίση να δίνουν νέο νόημα στην έννοια «μια τρελή, τρελή πτήση».

Highlights του τρέιλερ, η εμφάνιση του Αντόνιο Μπαντέρας στο ρόλο ενός πιλότου και της Πενέλοπε Κρουζ στο ρόλο μιας τεχνικού του αεροδρομίου ενώ μπορείτε να πάρετε μια μεγαλύτερη γεύση από εκείνη που μας είχε προσφέρει το - πιο queer πεθαίνεις - teaser που είχε κυκλοφορήσει πριν την αλλαγή του χρόνου για το τι σημαίνει «love is in the air».

2

Εντάξει, το τρέιλερ δεν είναι σπουδαίο, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα για την ταινία!

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω, θυμηθείτε το εκπληκτικό teaser εδώ και διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το «Los Amantes Pasajeros» που θα βγει και στην Ελλάδα τον Μάρτιο από την Odeon.


Δείτε και το ίδιο τρέιλερ με αγγλικούς υπότιτλους: