Buzz

«I’m So Excited»! Πρώτο teaser για τη νέα ταινία του Αλμοδόβαρ

στα 10

Ανοιχτός ουρανός, κλειστή καμπίνα αεροπλάνου, κομψοί αεροσυνοδοί και… Pointer Sisters! Χέρια στη μέση και πρώτο teaser από το «Los Amantes Pasajeros» του Πέδρο Αλμοδόβαρ.

«I’m So Excited»! Πρώτο teaser για τη νέα ταινία του Αλμοδόβαρ

Ενα αεροπορικό δυστύχημα φέρνει τους επιβάτες του αεροπλάνου πιο κοντά και… τους εμπνέει ακαταμάχητες χορευτικές φιγούρες, όπως φαίνεται από το πρώτο teaser του «Los Amantes Pasajeros», της νέας, πολυαναμενόμενης ταινίας του Πέδρο Αλμοδόβαρ.

Οπως συμβαίνει συνήθως με τα φιλμ του Αλμοδόβαρ, δεν ξέρουμε ακόμα πολλά για την πλοκή του, ξέρουμε όμως ότι «βασίζεται» στην αφίσα μιας ταινίας που είχε σκηνοθετήσει ο Ενρίκε Γκοδέδ (δείτε εδώ), ο σκηνοθέτης που υποδυόταν στην «Κακή Εκπαίδευση» ο Φελέ Μαρτίνεζ. Ο τίτλος έχει διπλή σημασία στα ισπανικά, σημαίνει τους εραστές - επιβάτες (ενός αεροπλάνου) αλλά και τους εραστές που είναι περαστικοί, δε μένουν για πολύ. Ο Αλμοδόβαρ θέλει στις χώρες όπου η μετάφραση δεν ανταποκρίνεται στον ισπανικό τίτλο, το φιλμ να λέγεται «I'm So Excited»! Και τώρα καταλάβαμε καλύτερα γιατί.

Στο «Los Amantes Pasajeros» πρωταγωνιστούν οι Χαβιέρ Κάμαρα (ο νοσοκόμος του «Μίλα της»), Σεσίλια Ροθ, Λόλα Ντουένιας, Ραούλ Αρέβαλο, Χιούγκο Σίλβα, ενώ εμφανίζονται (just like old times) και η Πενέλοπε Κρουζ, ο Αντόνιο Μπαντέρας και η Παθ Βέγκα. Η ταινία θα βγει στις ισπανικές αίθουσες τον Μάρτιο του 2013 και υπόσχεται να είναι στο πνεύμα των παλιών κωμωδιών του Αλμοδόβαρ.

Δείτε παρακάτω το πρώτο teaser και get excited!

Περισσότερα για το «Los Amantes Pasajeros»