Buzz

«Los Amantes Pasajeros»: Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ, απαντά στις ερωτήσεις του/σας.

στα 10

Με μια δόση γεναιοδωρίας και στο πνεύμα των γιορτών, ο Πέδρο Αλμοδόβαρ, λύνει όλες τις απορίες που μπορεί να σας δημιούργησε το μουσικοχορευτικό, πολύχρωμο teaser της καινούριας του ταινίας. Με τρόπο απολαυστικό!

Flix Team
«Los Amantes Pasajeros»: Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ, απαντά στις ερωτήσεις του/σας.

Το teaser των Los Amantes Pasajeros βρήκε αδηφάγα υποδοχή, αλλά έχει προκαλέσει και μερικές απορίες. Κι μιας και, μέρες που ναι, ο οργανισμός μας - εκτός από Χριστουγεννιάτικα γλυκά - τραβάει και γενναιοδωρία, είπα να απαντήσω.

Μήπως ο Χαβιέ Κάμαρα, ο Ραούλ Αρεβάλο και Κάρλος Αρέθες είναι εντελώς ξεφωνημένες ή έχω γίνει εντελώς ομοφοβικός/η;

Οχι δεν έχεις γίνει ομοφοβικός. Καλά το κατάλαβες, οι χαρακτήρες που ερμηνεύουν οι τρεις αυτοί φανταστικοί κωμικοί είναι εντελώς ξεφωνημένοι. Το επιχείρημά μου είναι το εξής: αν μπορούν να χαριεντίζονται ανοιχτά οι επίσκοποι, γιατί όχι και οι αεροσυνοδοί; Σε κάθε περίπτωση, κάποιες φανατικές θαυμάστριες του Ραούλ Αρεβάλο μου εξομολογήθηκαν ότι με φτερά και πούπουλα τους φαίνεται ακόμα πιο σέξι!

dance

Κατά τη διάρκεια του μισού teaser οι τρεις ηθοποιοί δίνουν την εντύπωση ότι ερμηνεύουν μια χορογραφία του «I'm so Excited». Τελικά το «Los Amantes Pasajeros» είναι μιούζικαλ;

Όχι, δεν είναι μιούζικαλ. Είναι αλήθεια ότι το πλήρωμα - την περιπέτεια των οποίων διηγείται η ταινία - σε ανύποπτη στιγμή, και χωρίς να τους το ζητήσει κανείς, τραγουδούν με playback το γνωστό τραγούδι των Pointer Sister για να ανεβάσουν το ηθικό των επιβατών της πρώτης θέσης.

lola

Με ιντριγκάρει το πλάνο με τη Λόλα Ντουένιας σε στιγμές αγωνίας. Τι κοιτάζει και τι της προκαλεί τόσο άγχος;

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή βλέπει ένα φακό που βρίσκεται στη ζώνη του πληρώματος και σκέφτεται να κρυφτεί στην τουαλέτα και να τον χώσει στο μουνί της. Αυτή είναι η φύση της μυθοπλασίας! Υπάρχει όμως και μια άλλη ερμηνεία: Η Λόλα προαισθάνεται την τεράστια αναγνώριση που θα της φέρει το «Los Amantes Pasajeros», γι' αυτό είναι τόσο αναστατωμένη. Παρόλο που η Λόλα είναι ήδη γνωστή, η ερμηνεία της στο LAP είναι μια αποκάλυψη, όπως ήταν της Μαρία Μπαράνκο στο «Γυναίκες στα Πρόθυρα Νευρικής Κρίσης», της Αντόνια Σαν Χουάν στο «Ολα για τη Μητέρα μου«, της Κίτι Μάνβερ στο «Η Πέπι η λούσι η Μπομ και τα Αλλα Κορίτσια» και της Τσους Λαμπρεάβε στις «Αμαρτωλές Καλόγριες»

pilot

Στο εξωτερικό πλάνο του αεροσκάφους, όπου εμφανίζεται ο Χιούγκο Σίλβα, τι ακριβώς συμβαίνει; Υπάρχει κόσμος που λέει ότι τον έχει πάρει ο ύπνος, αλλά μια ομάδα φανατικών, αφού είδε το teaser δεκάδες φορές, έφτασε στο συμπέρασμα ότι κουνάει λίγο το πάνω χείλι του, σαν να ασθμαίνει. Ακόμα όμως δεν έχουν καταλήξει στο τι ακριβώς σημαίνει αυτό. Κοιμάται; Τον πονάει κάτι; Κάνει κι αυτός την αδερφή; Αγωνιά ή μήπως πεθαίνει;

Πολλά τα ερωτήματα! Ο χαρακτήρας του Χιούγκο Σίλβα δεν πεθαίνει, δεν τον πονάει τίποτα, ούτε τον έχει πάρει ο ύπνος. Το μυστικό βρίσκεται στο κάτω μέρος της καμπίνας, το οποίο δεν φαίνεται στο πλάνο. Δυστυχώς δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα. Μπορώ όμως να πω σε όλους του φαν του Σίλβα ότι το μόνιμο μαύρισμα του είναι φυσικό! Ετσι γεννήθηκε ο άνθρωπος. Μπορώ επίσης να σας πω ότι στο τέλος της ταινίας, έχει ένα διάλογο με τον Αντόνιο ντε λα Τόρε που μόνο και μόνο για να τον ακούσετε, αξίζει να δείτε ολόκληρη την ταινία!

Δείτε το teaser τρέιλερ της ταινίας και κρατήστε την όρεξή σας μέχρι τις 21 Μαρτίου όταν το «Los Amantes Pasajeros» θα φτάσει και στις αίθουσες της Ελλάδας. Διαβάστε περισσότερα για την ταινία εδώ.