Buzz

Φωτογραφίες μετά μουσικής από το «Los Amantes Pasajeros»

στα 10

Καθώς η ημερομηνία εξόδου της νέας ταινίας του Πέδρο Αλμοδόβαρ στις αίθουσες πλησιάζει, η ανυπομονησία μεγαλώνει. Χορτάστε την με πολλές νέες φωτογραφίες, τη μουσική του Αλμπέρτο Ιγκλέσιας καθώς και τραγούδια από το φιλμ.

Φωτογραφίες μετά μουσικής από το «Los Amantes Pasajeros»

Στο «Los Amantos Pasajeros», ένα αεροπλάνο που ταξιδεύει προς το Μεξικό βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο και όλοι οι επιβάτες του έρχονται αντιμέτωποι πρόσωπο με πρόσωπο με την ιδέα του θανάτου, που πλέον δεν μοιάζει τόσο μακρινή.

Αβοήθητοι, προκειμένου να ξεπεράσουν τους φόβους τους, αφήνουν όλοι τον πραγματικό τους εαυτό να εκφραστεί, στοχεύοντας σε μια προσωπική κάθαρση που θα τους βοηθήσει να ξεχάσουν αυτό που θεωρητικά τους περιμένει: το τέλος.

Η απελευθέρωσή τους από τα δεσμά του ίδιου τους του εαυτού θα φέρει στην επιφάνεια μια σειρά από εξωφρενικές εξομολογήσεις, απρόβλεπτες πράξεις, ακραίες συμπεριφορές όλες ιδωμένες μέσα από το πρίσμα μιας αληθινά αστείας κωμωδίας που όπως συμβαίνει συχνά κρύβει μέσα της το σπέρμα μιας τραγωδίας.

Ο Αλμοδοβάρ μιλώντας για την ταινία του λέει: «Το «Los Αmantes Pasajeros» είναι η ιστορία μιας ομάδας ανθρώπων εγκλωβισμένων σε ένα και μόνο σκηνικό , εντελώς αποκομμένο από τον έξω κόσμο. Η συγγραφή του σεναρίου ξεκίνησε σαν αστείο που τελικά κατέληξε να γίνει μια σουεάλ κωμωδία ηθών. Προσπάθησα να κάνω την πραγματικότητα στην μπάντα, αν και μερικές φορές η πραγματικότητα τρυπώνει εκεί που δεν την περιμένεις».

Το πρώτο teaser αλλά και το τρέιλερ μας προϊδεάζουν για μια απολαυστική κωμωδία στα όρια της φάρσας και οι νέες φωτογραφίες που μπορείτε να δείτε στο gallery, επιβεβαιώνουν πως αυτή η ταινία είναι με διαφορά η πιο πολύχρωμη και ξέφρενη στην ήδη συχνά χρωματιστή και ξέφρενεη, φιλμογραφία του Πέδρο Αλμοδοβάρ.

Κάντε κλικ στις φωτογραφίες, αφού πρώτα πατήσετε το play στην μουσική επιλογή από το soundtrack του φιλμ για να ακούσετε τέσσερα από τα θέματα που έχει γράψει ο Αλμπέρτο Ιγκλέσιας, αλλά και κομμάτια, από τους Metronomy, τους Django Django, τον Luis Bonfa και μια απίθανη διασκευή του Für Elise!

Διαβάστε / δείτε / ακούστε ακόμη:

Los Amantes Pasajeros Music from the film from flix.gr on 8tracks Radio.