Buzz

O Deadpool έκανε το πέρασμά του στο MCU με το δικό του μοναδικό τρόπο

στα 10

Μπορεί να μην είναι ο τρόπος που ίσως περίμεναν κάποιοι, αλλά σίγουρα δεν θα μπορούσαμε να περιμέναμε κάτι διαφορετικό από αυτόν τον χαρακτήρα.

O Deadpool έκανε το πέρασμά του στο MCU με το δικό του μοναδικό τρόπο

Από τότε που η Disney αγόρασε την 20th Century Fox, φανς του Deadpool περιμένουν με αγωνία το πέρασμα του αγαπημένου τους ήρωα στο MCU, αλλά και το πως θα ταίριαζε όλο αυτό το ακατάλληλο σύμπαν στο πιο family friendly περιβάλλον της Disney.

Διαβάστε ακόμα: Η live action μεταφορά της «Μικρής Γοργόνας» της Disney ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της

free guy 607

Από ό,τι φαίνεται δεν χρειάζεται να περιμένουν μιας και ο Deadpool φαίνεται πως έκανε το πέρασμα αυτό με τον δικό του μοναδικό, τρελό, τρόπο. Ο Ράιαν Ρέινολντς, ντυμένος φυσικά ως Deadpool, εμφανίστηκε με τον Κοργκ, τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Τάικα Γουατίτι στο «Thor: Ragnarok», να κάνουν ένα reaction video σχολιάζοντας το τρέιλερ της νέας ταινίας του Ρέινολντς «Free Guy» (στην οποία πρωταγωνιστεί και ο Γουατίτι).

Κι αν αυτό δεν σαν είναι αρκετά μέτα, ένας χαρακτήρας της Fox συναντά έναν χαρακτήρας της Marvel για να σχολιάσουν μια ταινία της Fox. Δεν νομίζουμε να περιμέναμε κάτι καλύτερο από τον Deadpool. Απολαύστε το παρακάτω.