Buzz

Ο Ντέιβιντ Λιντς έχει να πει κάτι (ιστορικό) για τον Ντόναλντ Τραμπ

στα 10

Σε συνέντευξή του στη Guardian, ο Ντέιβιντ Λιντς πιστεύει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να μείνει στην ιστορία ως ένας από τους σπουδαιότερους Προέδρους της Αμερικής.

Ο Ντέιβιντ Λιντς έχει να πει κάτι (ιστορικό) για τον Ντόναλντ Τραμπ

«Δεν είμαι στην πραγματικότητα πολιτικός τύπος, αλλά μου αρέσει πραγματικά η ελευθερία να κάνεις αυτό που θέλεις να κάνεις.»

Ο (πόσο δεν είναι πολιτικός κάποιος που διαβρώνει το αμερικάνικό όνειρο επί τουλάχιστον τέσσερις δεκαετίες;) Ντέιβιντ Λιντς στήριξε τον Μπέρνι Σάντερς στις εκλογές των Δημοκρατικών το 2016 και στις εκλογές ψήφισε τους φιλελεύθερους - αν και όπως αναφέρει στη συνέντευξή του δεν είναι απόλυτα σίγουρος.

Διαβάστε κι αυτό: «Ενα υποκείμενο με πολύ χαμηλό IQ»: Ο Ντόναλντ Τραμπ επιτίθεται στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο

David Lynch

Καθόλου σίγουρος δεν είναι και για τον Ντόναλντ Τραμπ, αν τελικά είναι ένας Πρόεδρος που δεν θα αφήσει το αποτύπωμά του, θετικό ή αρνητικό, ανάλογα με την οπτική που επιλέγεις να δεις τα πράγματα.

«Θα μπορούσε να μείνει στην ιστορία ως ένας από τους σπουδαιότερους Προέδρους γιατί έχει διαβρώσει το όλο πράγμα τόσο πολύ. Κανείς δεν μπορεί να σταθεί απέναντί του με έναν έξυπνο τρόπο. Μπορεί να μην κάνει ο ίδιος καθόλου καλή δουλειά, αλλά μπορεί να προσφέρει μια πλατφόρμα για την εμφάνιση κι άλλων απόκληρων. Οι επονομαζόμενοι ηγέτες μας δεν μπορούν να πάνε τη χώρα μπροστά, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Είναι σαν τα παιδιά. Ο Τραμπ το έδειξε όλο αυτό», συμπληρώνει ο Λιντς.

David Lynch

Διαβάστε κι αυτό: Ο Ντέιβιντ Λιντς τοποθετείται με σοφία πάνω στο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης στη βιομηχανία