Buzz

Οι αδελφοί Νταρντέν ξεκίνησαν γυρίσματα για το «Αγνωστο Κορίτσι»

στα 10

Η δέκατη μεγάλου μήκους ταινία των Βέλγων σκηνοθετών, βρίσκεται πλέον σε απόσταση αναπνοής.

Οι αδελφοί Νταρντέν ξεκίνησαν γυρίσματα για το «Αγνωστο Κορίτσι»

Το «La Fille inconnue» γυρίζεται ήδη εδώ και δύο εβδομάδες στην Λιέγη αλλά και άλλα μέρη του Βελγίου, με πρωταγωνίστρια την Αντέλ Χενέλ, βραβευμένη ήδη με Σεζάρ Β' Γυναικείου Ρόλου για το«Suzanne» της Κατέλ Κιγιεβερέ και Α' Γυναικείου Ρόλου για το «Les Combattants» του Τομά Καγιέ.

Το φιλμ αφηγείται την ιστορία της Τζένι, μιας νεαρής γιατρού που δεν θα ανοίξει τις πόρτες του ιατρείου της σε ένα νεαρό κορίτσι, το οποίο μετά από λίγες ώρες θα βρεθεί νεκρό. Γεμάτη ενοχές και με την αστυνομία να μην μπορεί να εξακριβώσει την ταυτότητά της, η Τζένι θα ξεκινήσει την δική της έρευνα για να μάθει ποιο ήταν αυτό το κορίτσι και πως έφτασε ως εκεί.

Μπορεί στην ιστορία τους να προστίθεται η υποψία ενός μυστηρίου και η ηρωίδα της ταινίας να μην ανήκει όπως σχεδόν σε όλες τους μέχρι σήμερα, στην εργατική τάξη, όμως δεν είναι δύσκολο να δεις τα κοινά στοιχεία με τις προηγούμενες δουλείες τους, αφού με αυτή την αφορμή, μοιάζει σίγουρο πως τόσο η ηρωίδα όσο και οι θεατές θα οδηγηθούμε σε ένα συναρπαστικό υπαρξιακό και συναισθηματικό ταξίδι.

Ενα ταξίδι, πλούσιο σε αναγνωρίσιμα πρόσωπα, αφού εκτός από την καινούρια στο σύμπαν τους Χενελ, στο φιλμ συμπρωταγωνιστούν φυσικά ο Ολιβιέ Γκουρμέ, αλλά κι ο Φαμπρίτσιο Ροντζιόνε (από τη «Ροζέτα») , ο Τομά Ντορέ (το παιδί στο («Παιδί και το Ποδήλατο» ) αλλα κι ο Μοργκάν Μαριν (από τον «Γιο»).

Ολα δείχνουν πως η ταινία θα είναι έτοιμη για το επερχόμενο φεστιβάλ των Καννών, με το οποίο οι αδελφοί Νταρντέν έχουν μια ιδιαίτερη και εξαιρετικά θερμή σχέση, έχοντας κερδίσει δυο φορές τον Χρυσό Φοίνικα και βραβεία σχεδόν με κάθε ταινία που έχουν φέρει στο διαγωνιστικό του.

αδελφοί νταρντέν

Διαβάστε ακόμη: