Buzz

Δείτε δωρεάν την επόμενη εβδομάδα την θεατρική παράσταση «Frankenstein» σε σκηνοθεσία Ντάνι Μπόιλ

στα 10

Μέσω του National Theater at Home, η θεατρική παράσταση του Ντάνι Μπόιλ με πρωταγωνιστές τους Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και Τζόνι Λι Μίλερ θα ανέβει δωρεάν την επόμενη εβδομάδα στο YouTube.

Δείτε δωρεάν την επόμενη εβδομάδα την θεατρική παράσταση «Frankenstein» σε σκηνοθεσία Ντάνι Μπόιλ

Το National Theater at Home είναι μια νέα πρωτοβουλία η οποία ξεκίνησε στα τέλη Μαρτίου ως απάντηση στην τωρινή κατάσταση της πανδημίας, η οποία ανάγκασε τα θέατρα και τους κινηματογράφους σε ολόκληρο τον κόσμο να κλείσουν τις πόρτες τους στο κοινό. Η ιδέα είναι να μεταδίδουν δωρεάν στο ίντερνετ και από μια νέα παράσταση κάθε εβδομάδα και την επόμενη σειρά έχει το «Frankenstein» σε σκηνοθεσία του Ντάνι Μπόιλ.

Διαβάστε ακόμα: Δεν χρειάζεται να έχετε συνδρομή στο Netflix για να δείτε μερικά από τα καλύτερα ντοκιμαντέρ του

frankenstein 607

Βασισμένη στο κλασσικό μυθιστόρημα της Μαίρη Σέλεϊ, η παράσταση του Μπόιλ σε σενάριο του Νικ Ντίαρ, ανέβηκε το 2011 με τους πρωταγωνιστές Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και Τζόνι Λι Μίλερ να εναλλάσσουν τους ρόλους του Φρανκεστάιν και του Τέρατός του κάθε βράδυ. Ευτυχώς για όλους εμάς το National Theater at Home θα μεταδώσει δωρεάν και τις δυο παραστάσεις σε δυο συνεχόμενες βραδιές την επόμενη εβδομάδα – στις 30 Απριλίου στις 21.00 ώρα Ελλάδος με τον Κάμπερμπατς στο ρόλο του Τέρατος και την 1η Μαΐου και πάλι στις 21.00 ώρα Ελλάδος με τον Λι Μίλερ στο ρόλο αυτόν.

Οσο αφορά την παράσταση ο Μπόιλ είχε δηλώσει πως «ο Φρανκεστάιν δημιουργεί ζωή χωρίς γυναίκες. Η ιδέα είναι να φέρουμε όσο πιο κοντά γίνεται τους δύο ηθοποιούς σε αυτή την έννοια. Και πως μπορούμε να το πετύχουμε αυτό; Οσο αφορά την παράσταση, ο Φρανκενστάιν και το Τέρας του στην κυριολεξία δημιουργούν ο ένας τον άλλον: κάθε δεύτερη νύχτα παίρνουν ο ένας την θέση του άλλου.»


Τι κάνουμε όταν #menoumespiti; | Βρείτε εδώ όλες οι προτάσεις του Flix για τις μέρες της καραντίνας


Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της παράστασης.


Εδώ η προβολή της παράστασης με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς στον ρόλο του Τέρατος προγραμματισμένη για τις 30 Απριλίου στις 21.00.


Εδώ η προβολή της παράστασης με τον Τζόνι Λι Μίλερ στον ρόλο του Τέρατος προγραμματισμένη για την 1η Μαΐου στις 21.00.