Buzz

O Ντάνιελ Κρεγκ πιστεύει πως δεν χρειάζεται να παίξει γυναίκα τον Τζέιμς Μποντ

στα 10

Σε μια πρόσφατη δήλωσή του ο Ντάνιελ Κρεγκ είπε πως υπάρχουν καλύτεροι ρόλοι για μια γυναίκα από αυτόν του Τζέιμς Μποντ.

O Ντάνιελ Κρεγκ πιστεύει πως δεν χρειάζεται να παίξει γυναίκα τον Τζέιμς Μποντ

Μετά από ενάμιση χρόνο συνεχών αναβολών, επιτέλους, το «No Time to Die» θα κάνει την πρεμιέρα του στις αίθουσες – εδώ στην Ελλάδα στις 30 Σεπτεμβρίου από την Tulip. Και οι φανς του Τζέιμς Μποντ θα δουν τον Ντάνιελ Κρεγκ να παίζει για τελευταία φορά τον ρόλο του εμβληματικού πράκτορα 007. Αλλά μετά τι; Ποιος θα παίξει τον ρόλο του Μποντ μετά την αποχώρηση του Κρεγκ; Πάντως ο ίδιος ο ηθοποιός μπορεί να μην έχει ιδέα αλλά σίγουρα ξέρει πως δεν πρέπει να τον παίξει γυναίκα.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ντάνιελ Κρεγκ αποχαιρετά (συγκινημένος και συγκινητικά) τον Τζέιμς Μποντ για πάντα

no time to die nova

Μιλώντας στο Radio Times ο Κρεγκ ρωτήθηκε για το εάν πιστεύει πως μια γυναίκα θα μπορέσει ποτέ να παίξει τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ και ο ίδιος απάντησε πως «η απάντηση σε αυτό είναι πολύ απλή. Υπάρχουν καλύτεροι ρόλοι για τις γυναίκες και για τους έγχρωμους ηθοποιούς. Γιατί μια γυναίκα θα πρέπει να παίξει τον Τζέιμς Μποντ, ενώ θα έπρεπε να υπάρχουν άλλοι ρόλοι για μια γυναίκα, εξίσο καλοί με του Μποντ;»

Η συζήτηση για το εάν ο Μποντ θα μπορούσε ποτέ να ήταν γυναίκα είναι ένα θέμα που έχει πάρει αρκετές διαστάσεις τον τελευταίο καιρό με ηθοποιούς αλλά και παραγωγούς να παίρνουν θέση πάνω σε αυτό. Την ίδια άποψη έχει από ό,τι φαίνεται και η παραγωγός της σειράς Μπάρμπαρα Μπρόκολι, η οποία παλιότερα είχε δηλώσει πως «ο Μποντ είναι άνδρας, είναι αρσενικός χαρακτήρας. Εχει γραφτεί ως άνδρας και νομίζω πως καλύτερα είναι να παραμείνει ως έχει.»