Buzz

Η Αννα, η Πέρσα, η Γριά Τρελή και όλοι όσοι λατρεύουν να τρώνε «Cosmic Candy»

στα 10

Λίγο πριν βγει στις αίθουσες η πρώτη της μεγάλου μήκους ταινία, η Ρηνιώ Δραγασάκη μας συστήνει τους ήρωές τoυ «Cosmic Candy».

Flix Team
Η Αννα, η Πέρσα, η Γριά Τρελή και όλοι όσοι λατρεύουν να τρώνε «Cosmic Candy»

«Το "Cosmic Candy" επιχειρεί να φτιάξει ένα ψηφιδωτό χαρακτήρων που συντελούν μια μικρή κοινωνία και τις διάφορες εκφάνσεις της. Ολοι οι χαρακτήρες είναι φιλτραρισμένοι από την ιδιαίτερη ματιά της Αννας και γι’ αυτό σε στιγμές γίνονται γκροτέσκοι και τρομακτικοί. Ο κάθε χαρακτήρας έχει την δική του ηθική και τα δικά του διλήμματα αλλά είναι απόλυτα αλληλοεξαρτώμενοι.» - Ρηνιώ Δραγασάκη

Ας τους γνωρίσουμε...

Το «Cosmic Candy» θα προβάλλεται αποκλειστικά στον κινηματογράφο Αστορ από τις 30 Ιανουαρίου.

cosmic

1. ANNA

Η Αννα (Μαρία Κίτσου) ζει μόνη της και εργάζεται ως ταμίας σε σουπερμάρκετ. Είναι απόμακρη και αγενής, της αρέσει να τρώει φαγητό σε κονσέρβα και να παραγγέλνει άχρηστα αντικείμενα από το ίντερνετ. Το μόνο πράγμα που της δίνει χαρά είναι η αγαπημένη της καραμέλα, η κόσμικ κάντυ.

cosmic

2. ΠΕΡΣΑ

Η Πέρσα (Μάγια Πιπερά) ζει με τον μπαμπά της, αγαπάει υπερβολικά το μπλε σκουφί της και την Μαντώ Μαυρογένους. Κάνει πολύ κέφι την ιδιότροπη γειτόνισσα της, την Αννα.

cosmic

3. ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Ο Παντελής (Κίμωνας Κουρής) κάνει παραδόσεις με το βανάκι του σούπερμαρκετ. Του αρέσει ο χορός, το playstation και η Αννα. Ο Παντελής είναι το καλύτερο παιδί, αλλά όταν νιώθει ότι αδικείται μπορεί να τα κάνει όλα λίμπα.

cosmic

4. ΜΠΑΜΠΑΣ ΠΕΡΣΑΣ

Ο Μπαμπάς της Πέρσας (Δημήτρης Λάλος) έχει μάθει να επιβιώνει σε δύσκολες καταστάσεις, το ίδιο έχει μάθει και στην κόρη του που την θεωρεί προέκταση του ευατού του.

cosmic

5. ΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Κος Γιάννης (Φώτης Θωμαϊδης) είναι ο υπεύθυνος του σούπερμαρκετ που δουλεύει η Αννα. Πέρα από διευθυντής της είναι και πατρική φιγούρα γι’ αυτήν. Ο κος Γιάννης θα αντιμετωπίσει ένα μεγάλο δίλημμα - καθοριστικό για τη ζωή της Αννας.

cosmic

6. ΚΟΣ ΔΑΚΗΣ

Ο Κος Δάκης (Δημήτρης Δράσος) είναι ο κουτσομπόλης διαχειριστής που κάθε πολυκατοικία οφείλει να έχει.

cosmic

7. ΕΓΚΥΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑ

Η Εγκυος Δασκάλα (Εύη Δόβελου) είναι όμορφη, περιποιημένη, λαμπερή, γαλήνια και έγκυος.

cosmic

8. ΘΑΜΩΝΑΣ

Ο Θαμώνας (Αντώνης Τσιοτσιόπουλος) πίνει πολύ και έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στις πρωτευουσιάνες

cosmic

9. ΓΡΙΑ ΤΡΕΛΗ

Η Γριά τρελή (Ελενα Μιρτσόφσκα) είναι η κακιά μάγισσα που κάθε παραμύθι χρειάζεται, μόνο που στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι και τόσο κακιά, απλά δεν της αρέσει να μένει μόνη

Διαβάστε ακόμη: Η Μαρία Κίτσου κερνάει το Flix «Cosmic Candy»