Buzz

Η νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν έρχεται το καλοκαίρι του 2020

στα 10

Αλλά κανείς δεν ξέρει ακόμα ακριβώς περί τίνος πρόκειται.

Η νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν έρχεται το καλοκαίρι του 2020

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη εποχή του Κρίστοφερ Νόλαν. Ή τουλάχιστον η εποχή που εκείνος και οι διανομείς του επιλέγουν για να κυκλοφορήσουν στις αίθουσες σχεδόν όλες του τις ταινίες την τελευταία δεκαετία, από τον «Σκοτεινό Ιππότη» και μετά.

Αυτό συνέβη πρόπερσι με την «Δουνκέρκη», το ίδιο είχε συμβεί και με τα προηγούμενα μπλοκμπάστερ του σκηνοθέτη, με την εξαίρεση του «Interstellar». Κι αυτό θα συμβεί και με την επόμενη, αγνώστων λοιπών στοιχείων, νέα ταινία του.

Διαβάστε ακόμη: To Flix βάζει τις ταινίες του Κρίστοφερ Νόλαν στη (σωστή) σειρά

Christopher Nolan 607 Ο Νόλαν στα γυρίσματα της «Δουνκέρκης»

Η Warner Bros ανακοίνωσε χτες τον προσεχή προγραμματισμό της, και στο ημερολόγιό της δεσπόζει η νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν, με ημερομηνία κυκλοφορίας στις 17 Ιουλίου του 2020.

Τίποτα άλλο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό για τον τίτλο, την υπόθεση και το καστ της ταινίας, και μονάχα το γεγονός ότι θα κυκλοφορήσει σε σύστημα ΙΜΑΧ μας υποψιάζει ότι θα πρόκειται για ένα εξίσου μεγαλειώδες θέαμα με τη «Δουνκέρκη», η οποία έχει βρει ήδη τη θέση της ανάμεσα στις καλύτερες (αντι)πολεμικές ταινίες όλων των εποχών.

Με τον σκηνοθέτη να φημίζεται για το πέπλο μυστικότητας που καλύπτει κάθε νέα παραγωγή του, δεν περιμένουμε σύντομα κάποιο ορυμαγδό πληροφοριών σχετικά με το ατιτλοφόρητο πρότζεκτ, ωστόσο το γεγονός ότι ετοιμάζει ήδη κάτι καινούργιο είναι προς το παρόν από μόνο του αρκετό.

Διαβάστε ακόμη