Buzz

Η Κλόι Ζάο θα γυρίσει ταινία «Star Wars»;

στα 10

Μετά από πρόσφατη συνέντευξή της οσκαρικής σκηνοθέτη οι θεωρίες για την εμπλοκή της με κάποια ταινία «Star Wars» δεν άργησαν να ξεκινήσουν.

Η Κλόι Ζάο θα γυρίσει ταινία «Star Wars»;

Σε έναν μήνα κυκλοφορεί στις αίθουσες η πολυαναμενόμενη ταινία της Marvel «Eternals» σε σκηνοθεσία της Κλόι Ζάο. Μπορεί αυτή να είναι η πρώτη μεγάλη παραγωγή για την βραβευμένη με Οσκαρ σκηνοθέτη, αλλά από ίσως να είναι και το εισιτήριό της για έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά.

Μιλώντας σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο περιοδικό Empire, για να προωθήσει τη ταινία της «Eternals», η Ζάο ρωτήθηκε για τη αγάπη που έχει για το «Star Wars» και την δείχνει δημόσια με κάθε ευκαιρία που βρίσκει, και για το εάν θα σκηνοθετούσε ποτέ κάποια ταινία της σειράς. «Χμ. Πρέπει να απαντήσω πολύ προσεκτικά εδώ [γελάει]. Ναι. Ας πούμε πως είναι ένας κόσμος που νιώθω αρκετή ευλάβεια για αυτόν γιατί ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου [γελάει].»

Διαβαστε ακόμα: Η ταινία της Marvel «Eternals» κρίθηκε ακατάλληλη στη Ρωσία

Αυτή η επιφυλακτική απάντηση έκανε αρκετούς να αναρωτηθούν μήπως η Ζάο βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με την Lucasfilm για να αναλάβει κάποια ταινία. Και σαν να μην έφτανε αυτό η Ζάο φαίνεται πως ολοκλήρωσε ένα καινούργιο πρότζεκτ το καλοκαίρι στο Λος Αντζελες με τον διευθυντή φωτογραφίας Γκρέιγκ Φρέιζερ («Dune», «Rogue One», «The Mandalorian», «The Batman») να ανεβάζει μια φωτογραφία στο instagram.

Πολλές είναι οι θεωρίες που ακούγονται με μερικές από αυτές η Ζάο να σκηνοθετεί κάποιο επεισόδιο από τις σειρές του «Star Wars» για το Disney+, όπως την τρίτη σεζόν του «The Mandalorian», το «Obi-Wan Kenobi» ή το «The Book of Boba Fett» ή απλά έκανε κάποιες τεστ γυρίσματα για το επερχόμενο «Dracula» γουέστερν που ετοιμάζει για την Universal.

Το μυστήριο θα συνεχιστεί για λίγο καιρό ακόμα από ό,τι φαίνεται.