Buzz

Ο Τίμοθι Σαλαμέ ζητά από την Apple να τον καλέσει για να παίξει σε κάποια σειρά της

στα 10

Τελικά φαίνεται πως μόνο ο Σαλάμε δεν πρωταγωνιστεί σε κάποια σειρά του Apple TV+ και αυτό τον έχει εκνευρίσει.

Ο Τίμοθι Σαλαμέ ζητά από την Apple να τον καλέσει για να παίξει σε κάποια σειρά της

Το Apple TV+ σίγουρα δεν είναι η δημοφιλέστερη πλατφόρμα εκεί έξω, μην έχοντας καταφέρει να αποκτήσει ένα μεγάλο κοινό όπως τα υπόλοιπα streaming αδέρφια του, αν και έχουν συνεργαστεί μαζί του μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ και είναι η πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα όπου ταινία της, το «CODA», κερδίζει το Οσκαρ Καλύτερη Ταινίας. Αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι η πλατφόρμα είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα έτσι εύκολα.

Ετσι η Apple αποφάσισε να βγάλει τα μεγάλα όπλα και προσέλαβε ένα από τα πιο ανερχόμενα αστέρια του Χόλιγουντ, τον Τίμοθι Σαλαμέ, να πρωταγωνιστήσει στο καινούργιο της διαφημιστικό. Σε αυτό βλέπουμε τον Σαλαμέ να πέφτει πάνω στην streaming υπηρεσία της Apple, να βλέπει ό,τι έχει να προσφέρει και εκνευρίζεται λίγο που δεν είναι ακόμα μέρος της.

Διαβάστε ακόμα: Τι γκουρμεδιά έτρωγαν η Τέιλορ Ράσελ κι ο Τίμοθι Σαλαμέ στο «Bones and All» αντί για... ανθρώπινη σάρκα;

timothee chalamet apple tv+

Στην συνέχεια αρχίζει να αναλογίζεται τις μελλοντικές δυνατότητες της καριέρας του με το Apple TV+ να εισχωρεί σε ολόκληρη τη ζωή του Σαλαμέ, από συνεντεύξεις τύπου μέχρι και στις μέρες χαλάρωσης στα σπα και στο άραγμά του στα μπαλκόνια των ξενοδοχείων, οπου ακόμα και Μομόα του λέει πως μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της νέας του σειράς στο Apple TV+ λέγοντάς του πως σε όλοι πλέον έχουν σειρά στην υπηρεσία (εκτός βέβαια από τον Σαλαμέ).

Είδε κι απόειδε φαίνεται ο Σαλαμέ και στο τέλος ζητά στην Apple να τον καλέσει. Ποιος ξέρει. Ισως να μην χρειαστεί να περιμένει και πολύ ένα τέτοιο τηλεφώνημα. Αλλά ως τότε ας απολαύσουμε το έξυπνο διαφημιστικό της Apple, και την απόγνωση του Σαλαμέ, παρακάτω.