Buzz

Οι διάσημοι ρόλοι που απέρριψε στο παρελθόν ο Μπράιαν Κοξ

στα 10

Αποκαλύψεις στην βιογραφία του ηθοποιού με τίτλο «Putting the Rabbit in the Hat» που κυκλοφόρησε πρόσφατα στα βιβλιοπωλεία.

Οι διάσημοι ρόλοι που απέρριψε στο παρελθόν ο Μπράιαν Κοξ

Ο Μπράιαν Κοξ γνωρίζει μια τεράστια επιτυχία στην καριέρα του πρωταγωνιστώντας στην σειρά του HBO «Succession», ενώ φέτος είναι και υποψήφιος για τον ρόλο του και στα βραβεία SAG. Ο ίδιος, όμως, είχε απορρίψει κάποιους ρόλους από διάσημες σήμερα σειρές και ταινίες που ίσως του έδιναν κάπως νωρίτερα αυτή τη «φήμη και δόξα» που έχει σήμερα.

Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει στη βιογραφία του «Putting the Rabbit in the Hat» που κυκλοφόρησε πρόσφατα στα βιβλιοπωλεία. Ενας από αυτούς τους ρόλους που απέρριψε ήταν και ο βασιλιάς Ρόμπερτ Μπαράθεον στο «Game of Thrones», τον οποίον ερμήνευσε ο Μαρκ Αντι, και αυτό λόγω των λίγων χρημάτων που έδινε το κανάλι αλλά και τον ελάχιστον χρόνο που είχε ο ρόλος αυτός στην σειρά.

Διαβάστε ακόμα: 5 Λόγοι που το «Succession» είναι ό,τι καλύτερο θα δεις στην τηλεόραση σήμερα

Succession Vodafone 607 3

«Οταν μου προσφέρθηκε ο ρόλος αρχικά, τα χρήματα δεν ήταν και τόσο καλά, ας πούμε. Επιπλέον, επρόκειτο να με σκοτώσουν αρκετά νωρίς, επομένως δεν θα είχα κανένα από τα οφέλη των μακροπρόθεσμων επιπτώσεων μιας επιτυχημένης σειράς όπου οι μισθοί ανεβαίνουν κάθε σεζόν που περνάει. Οπότε τον άφησαν και ο Μάρκ Αντι πήρε τον ρόλο», ανέφερε ο Κοξ.

Αλλος ένας ρόλος που του προσφέρθηκε, αλλά δεν τον δέχτηκε, ήταν και ο ρόλος του Τζόναθαν Πράις ως Κυβερνήτης στην ταινία του Γκορ Βερμπίνσκι «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» αλλά και τον ρόλο του Αλάστορα Μούντι στις ταινίες του «Χάρι Πότερ», τον οποίο τελικά ερμήνευσε ο Μπρένταν Γκλίσον.

«Νομίζω ότι ο ρόλος που θα μπορούσα να έπαιζα ήταν αυτός που έπαιξε ο Μπρένταν Κλίσον, ο Mad-Eye Moody, αλλά ο Μπρένταν ήταν πιο πολύ στη μόδα από ό, τι ήμουν εγώ εκείνη τη στιγμή, και αυτός είναι σε μεγάλο βαθμό ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί ο κόσμος του Χόλιγουντ. Επίσης, ήταν πολύ καλύτερος από ό,τι θα ήμουν εγώ».