Φεστιβάλ / Βραβεία

Ο Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Ανιστον ήταν το πιο γλυκό «ζευγάρι» των φετινών βραβείων SAG

στα 10

Πρώην σύζυγοι και νυν... πολύ καλοί φίλοι, οι δύο ηθοποιοί γιόρτασαν μαζί τη νίκη ο ένας του άλλου στα βραβεία του Σωματείου Αμερικάνων Ηθοποιών.

Ο Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Ανιστον ήταν το πιο γλυκό «ζευγάρι» των φετινών βραβείων SAG

Ο Μπραντ Πιτ κέρδισε το Βραβείο Β' Ανδρικού Ρόλου για το «Κάποτε στο... Χόλιγουντ» του Κουέντιν Ταραντίνο. Η Τζένιφερ Ανιστον κέρδισε το Βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου σε Δραματική Σειρά για το «The Morning Show».

Η συνάντησή τους στα φετινά βραβεία του Σωματείου Αμερικάνων Ηθοποιών ήταν καρμική.

Διαβάστε αναλυτικά: Τα «Παράσιτα» γράφουν ιστορία στα βραβεία του Σωματείου Αμερικάνων Ηθοποιών (SAG)

Την ώρα του ευχαριστηρίου λόγου του Μπραντ Πιτ, η κάμερα της τηλεοπτικής μετάδοσης των βραβείων έκοψε στην Τζένιφερ Ανιστον στο σημείο όπου ο Μπραντ Πιτ περιγράφει το χαρακτήρα του στην ταινία και πόσο δύσκολο ήταν να υποδυθεί έναν τύπο που φτιάχνεται, που βγάζει το πουκάμισό του, που δεν τα πάει καλά με τη γυναίκα του.


aniston

Την ώρα που η Τζένιφερ Ανιστον κέρδιζε το δικό της βραβείο, ο Μπραντ Πιτ βρισκόταν στα παρασκήνια. Σταμάτησε για να τη δει.


aniston

Και στη συνέχεια συνεχάρη ο ένας τον άλλον, γιορτάζοντας τα βραβεία τους και τα αναπάντεχα reunion που τους επιφυλλάσσει η φετινή οσκαρική περίοδος.

aniston

aniston

aniston

aniston pitt

Aniston Pitt

Aniston Pitt


Στο δρόμο για τα Οσκαρ 2020: Ολα τα βραβεία, όλα τα στραβοπατήματα, όλα τα κουτσομπολιά στη διαδρομή των βραβείων, στην ειδική ενότητα του Flix