Buzz

Η Rihanna τραγουδάει την μπαλάντα «Lift Me Up» για το «Black Panther: Wakanda Forever»

στα 10

Η συγκινητική μπαλάντα, αφιερωμένη στο έργο και την κληρονομία του Τσάντγουικ Μπόουζμαν, οδεύει ολοταχώς για το Οσκαρ Πρωτότυπου Τραγουδιού.

Η Rihanna τραγουδάει την μπαλάντα «Lift Me Up» για το «Black Panther: Wakanda Forever»

Το «Black Panther: Wakanda Forever» ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες σε λίγες μέρες, και οι πρώτες εντυπώσεις μιλάνε για μια βαθιά συναισθηματική ταινία, γεμάτη μελαγχολία, θλίψη και θυμό αλλά και μια από τις πιο επικές στιγμές του MCU.

Αρκετοί είναι αυτοί όμως που μιλάνε και για το τραγούδι που ακούγεται μέσα στην ταινία, από την Rihanna. Με τίτλο «Lift Me Up», το πρώτο της τραγούδι εδώ και έξι χρόνια, είναι μια συγκινητική αλλά ελπιδοφόρα μπαλάντα και ήδη διαφημίζεται ως το επικρατέστερο τραγούδι για να κερδίσει στην κατηγορία του Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού στα φετινά Οσκαρ.

Διαβάστε ακόμα: Ο Φιδίσιος Φτερωτός Θεός έφτασε με το νέο τρέιλερ του «Black Panther: Wakanda Forever»

rihanna lift me up

Το video clip του τραγουδιού (σε σύνθεση και στίχους των Term, Λούντβιχ Γιόρανσον, Rihanna και Ράιαν Κούγκλερ), το οποίο τιμά την ζωή και το έργο του Τσάντγουικ Μπόουζμαν, κυκλοφόρησε μέσα στο Σαββατοκύριακο, και την σκηνοθεσία του την ανέλαβε ο διευθυντής της φωτογραφίας της ταινίας Οτομ Ντουράλντ Ακραπόου.

Η ταινία «Black Panther: Wakanda Forever» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 10 Νοεμβρίου.

rihanna lift me up