Buzz

Στη νέα ταινία του Γουες Αντερσον, εκτός από σκυλάκια θα παίζει κι ο Μπιλ Μάρεϊ

στα 10

Κάθε άλλο παρά σκυλίσια ζωή περνά ο Μπιλ Μάρεϊ, επιβεβαιώνοντας ότι θα συμμετάσχει και στην επόμενη ταινία του αγαπημένου του σκηνοθέτη.

Στη νέα ταινία του Γουες Αντερσον, εκτός από σκυλάκια θα παίζει κι ο Μπιλ Μάρεϊ

Ο Γουες Αντερσον ετοιμάζει καινούρια ταινία, η οποία θα είναι stop motion animation, στο ύφος του «Fantastic Mr. Fox» και, κατά τα δικά του λεγόμενα, θα είναι επηρεασμένη από το σύμπαν του Χαγιάο Μιγιαζάκε και της δουλειάς του Studio Gibly που τόσο θαυμάζει. Και καθώς ο «Απίθανος Κύριος Φοξ» ήταν μια από τις ωραιότερες ταινίες του Αντερσον, η ιδέα να ξαναβουτήξει στα λημέρια του animation και μάλιστα με ήρωες από το ζωικό βασίλειο και συγκεκριμένα μια σκυλοπαρέα, μάς γεμίζει ενθουσιασμό. Πόσω μάλλον όταν, όπως φαίνεται, ο σκηνοθέτης μαζεύει για άλλη μια φορά γύρο του τούς σταθερούς, «δικούς του» ηθοποιούς, που θα δανείσουν τις φωνές τους στους τετράποδους ήρωες της ταινίας.

Διαβάστε ακόμη: Γουφ! H νέα ταινία του Γουές Αντερσον θα έχει για πρωταγωνιστές τους καλύτερους φίλους του ανθρώπου!

Ο Μπιλ Μάρεϊ, μιλώντας στη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Μαρακές, αποκάλυψε ότι θα παίζει στη νέα ταινία του Γουες Αντερσον, όπου θα υποδύεται φωνητικά ένα σκύλο. Μαζί του στην ταινία θα συμμετέχουν οι Τζεφ Γκόλντμπλαμ, Μπομπ Μπάλαμπαν και Εντουαρντ Νόρτον, ενώ ο καινούριος της παρέας θα είναι, αυτή τη φορά, ο Μπράιαν Κράνστον που μοιάζει ν' απολαμβάνει τις μετά-«Breaking Bad» περιπέτειές του. Η ταινία έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία της και τα μόνα άλλα στοιχεία που γνωρίζουμε προς το παρόν είναι ότι τη μουσική υπογράφει και πάλι ο Αλεξάντρ Ντεσπλά κι ότι η ταινία προορίζεται να είναι έτοιμη για τις αίθουσες το 2017.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: