Buzz

Ο Μπιλ Κλίντον θέλει τον Στίβεν Σπίλμπεργκ να μεταφέρει στο σινεμά το μυθιστόρημά του

στα 10

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και ο best seller συγγραφέας Τζέιμς Πάτερσον αναζητούν τους κατάλληλους ανθρώπους στο Χόλιγουντ για να αναλάβουν την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου τους «The President Is Missing».

Ο Μπιλ Κλίντον θέλει τον Στίβεν Σπίλμπεργκ να μεταφέρει στο σινεμά το μυθιστόρημά του

Καλυμμένο με πέπλο μυστηρίου, το μυθιστόρημα «The President Is Missing» που υπογράφουν ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, και ο best seller συγγραφέας Τζέιμς Πάτερσον θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2018. Αυτό όμως δεν εμποδίζει τους δύο δαιμόνιους συγγραφείς από το να βρίσκονται ήδη σε διαπραγματεύσεις με το Χόλιγουντ για τα δικαιώματα της κινηματογραφικής μεταφοράς του.

Το περιεχόμενο του βιβλίου έχει μέχρι τώρα κρατηθεί επτασφράγιστο μυστικό, με μοναδικό στοιχείο την πολλά υποσχόμενη ανακοίνωση ότι περιλαμβάνει «λεπτομέρειες που μονάχα ένας πρόεδρος θα μπορούσε να γνωρίζει». Παρ’ όλα αυτά, μια δεκασέλιδη πρόταση στάλθηκε την περασμένη Δευτέρα σε υποψήφιους αγοραστές και πρωτοκλασάτους παραγωγούς.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο Κλίντον και ο Πάτερσον έχουν κανονίσει μέσα στην εβδομάδα κατ’ ιδίαν συναντήσεις με ενδιαφερόμενους παραγωγούς, ανάμεσά τους ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Διαβάστε ακόμη: «Το μόνο όριο είναι η φαντασία σου»: Πρώτο εκρηκτικό τρέιλερ για το «Ready Player One» του Στίβεν Σπίλμπεργκ

The President Is Missing 607

Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν κάποιος από τους παραπάνω υποψήφιους ενδιαφέρεται και για να σκηνοθετήσει την κινηματογραφική διασκευή του περιζήτητου θρίλερ, εκτός από το να κάνει την παραγωγή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα δικαιώματα αναμένεται να πουληθούν πολύ σύντομα.

Ελπίζουμε, πάντως, όλη αυτή η φασαρία να μη γίνεται για ένα ακόμα εξωφρενικό συνομωσιολογικό θρίλερ ή μια ακόμα απίθανη περιπέτεια γύρω από την απαγωγή του Αμερικανού προέδρου, που απλά τυγχάνει να φέρει βαρύγδουπες υπογραφές.

Η αλήθεια είναι ότι τα best seller μυθιστορήματα του Πάτερσον συνήθως δεν φημίζονται για την αληθοφάνειά τους, με πέντε από αυτά να έχουν μεταφερθεί στο σινεμά (ανάμεσά τους τα νουάρ «Kill the Girls» και «Along Came a Spider») και αρκετά ακόμη στην τηλεόραση, με πιο πρόσφατο την ανεπανάληπτη ένοχη απόλαυση που λέγεται «Zoo».

Ο Μπιλ Κλίντον, από την άλλη, έχει εκδώσει τέσσερα βιβλία, με περιεχόμενο που κυμαίνεται από την αυτοβιογραφία μέχρι τα οικονομικά, αλλά αυτή είναι η πρώτη του απόπειρα στο μυθιστόρημα.

Διαβάστε ακόμη