Buzz

Best of Flix Week: Τα καλύτερα της κινηματογραφικής εβδομάδας που πέρασε

στα 10

Ενώ όλοι βρίσκονται στις παραλίες, o Χοακίν Φίνιξ ερωτεύεται τη φωνή της Σκάρλετ Γιόχανσον, η Τζούντι Ντενς οδεύει ολοταχώς για το δεύτερο Οσκαρ της, ο Τζορτζ Κλούνεϊ σκηνοθετεί τους δικούς του «Inglourious Basterds» και η πρεμιέρα του τελευταίου κύκλου του «Breaking Bad» είναι πλέον ένα βήμα μακριά...

Flix Team
Best of Flix Week: Τα καλύτερα της κινηματογραφικής εβδομάδας που πέρασε

Η εβδομάδα που μας πέρασε θα ήταν πιο φτωχή, αν ο Σπάικ Τζόνζι δεν θεωρούσε πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να παρουσιάσει τις πρώτες εικόνες από το «Her», τη νέα του ταινία στην οποία ο Χοακίν Φίνιξ - εκτός του ότι χαμογελάει συνεχώς - ερωτεύεται τη φωνή της Σκάρλετ Γιόχανσον μέσα από ένα πρωτοπόρο ψηφιακό πρόγραμμα στο «Electric Dreams» των 2010s και στην ταινία που έρχεται για να γίνει στα σίγουρα η αγαπημένη μας για το τέλος του 2013. Ταυτόχρονα, μάθαμε πως το «Her» θα έχει soundtrack με την υπογραφή των Arcade Fire και πως θα κλείσει το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης, έτοιμο για τη φθινοπωρινή του πρεμιέρα. Δείτε εδώ το τρέιλερ του «Her» και διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ταινία.

Αυτήν την εβδομάδα:

2

Θυμηθήκαμε όλους τους ηθοποιούς που πρωταγωνίστησαν στο τηλεοπτικό «Doctor Who», τιμώντας την ανακοίνωση του 12ου Doctor στη σειρά μιας από τις μακροβιότερες και πιο επιτυχημένες σειρές στην ιστορία της τηλεόρασης.

2

Είδαμε τα τρείλερ του «The Monuments Men» του Τζορτζ Κλούνεϊ, του «CBGB» του Ράνταλ Μίτσελ, του «Kill Your Darlings» του Τζον Κροκίδας, του «Paradise» της Ντίαμπλο Κόντι, του «Philomena» του Στίβεν Φρίαρς και τέσσερις σκηνές από το «Lee Daniels' The Butler» που έκανε την πρεμιέρα του στη Νέα Υόρκη.

2

Αποχαιρετήσαμε την Κάρεν Μπλακ, μούσα του νέου αμερικανικού κινηματογράφου των 70s, cult horror icon και μια γυναίκα την οποία θα άξιζε κανείς να θυμάται για περισσότερους λόγους από το ότι προσπάθησε να θεραπευθεί από τον καρκίνο μέσω crowdfunding. Διαβάστε εδώ για τη ζωή, το έργο και την κληρονομιά της Κάρεν Μπλακ.

2

Χειροκροτήσαμε την επιλογή της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας του Μιχάλη Κωνσταντάτου «Luton» στο πρόγραμμα New Directors του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν (και είδαμε και την πρώτη της επίσημη εικόνα).

2

Χαμογελάσαμε στην είδηση πως ο Ντάστιν Χόφμαν θεραπεύθηκε από τον καρκίνο και γιορτάσαμε μαζί του τα ωραιότερα γενέθλια της ζωής του.

2

Μάθαμε προς έκπληξη όλων πως ο Κεν Λόουτς γυρίζει την τελευταία του ταινία μυθοπλασίας, έτοιμος να αποχωρήσει για πάντα από το σινεμά.

2

Μετρούσαμε τις μέρες για τη (σημερινή) πρεμιέρα του τελευταίου κύκλου του «Breaking Bad», επιστρέφοντας στις καλύτερες στιγμές της σειράς μέχρι και σήμερα.