Φεστιβάλ / Βραβεία

Ο Στίβεν Φρίαρς στέλνει τη Τζούντι Ντεντς ολοταχώς στα Οσκαρ: τρέιλερ για το «Philomena»

στα 10

Ετοιμο για την μεγάλη του πρεμιέρα στο 70ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, το «Philomena» βρίσκει τον Στίβεν Φρίαρς κοντά στις μεγάλες «μικρές» ταινίες που έφτιαξαν τον μύθο του μέσα στα χρόνια και την Τζούντι Ντεντς να ράβεται ήδη για τα Οσκαρ του 2014.

Ο Στίβεν Φρίαρς στέλνει τη Τζούντι Ντεντς ολοταχώς στα Οσκαρ: τρέιλερ για το «Philomena»

To «Philomena» είναι βασισμένο στο βιβλίο του Μάρτιν Σίξσμιθ, «The Lost Child of Philomena Lee: A Mother, Her Son and a 50 Year Search», το οποίο με τη σειρά του στηρίζεται στην πραγματική ιστορία μιας γυναίκας από την Ιρλανδία που αναζητά το νόθο γιο της, τον οποίο είχε δώσει για υιοθεσία σε μια οικογένεια στην Αμερική.

Αν σε αυτό προσθέσετε το πρωταγωνιστικό δίδυμο των Τζούντι Ντεντς και Στιβ Κούγκαν (επιτέλους σε ένα δραματικό ρόλο που θα αποδείξει πόσο σπουδαίος ηθοποιός είναι) και το γεγονός πως ο Φρίαρς είναι αλάνθαστος (βλ. «The Queen») όταν πρόκειται να αφηγηθεί μια μικρή ιστορία από αυτές που μπορούν να συνταράξουν με την ειλικρίνεια, το χιούμορ και τη συναισθηματική τους δύναμη, τότε το παρακάτω τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε δεν θα σας πει πολλά, γιατί απλώς θα σας συγκινήσει.

Στο μεταξύ, προετοιμάζει τη Τζούντι Ντεντς για ακόμη μια οσκαρική υποψηφιότητα αλλά και πριν από αυτό ως φαβορί για το βραβείο γυναικείου ρόλου στο 70ό Διεθνές Φεστιβάλ Βενετίας στο οποίο το «Philomena» διαγωνίζεται για τον Χρυσό Λέοντα.


Διαβάστε περισσότερα: