Buzz

Best of Flix Week: Τα καλύτερα της κινηματογραφικής εβδομάδας που πέρασε

στα 10

Τα Ζόμπι κηρύττουν πόλεμο στην υφήλιο. Θα τ’ αντιμετωπίσει καλύτερα η «μαγείρισσα του Μιτεράν» με πατέ και τρούφες, ή ο νέος Υπουργός Πολιτισμού; Αυτά κι όλα όσα μας απασχόλησαν την εβδομάδα που πέρασε, σε επανάληψη.

Flix Team
Best of Flix Week: Τα καλύτερα της κινηματογραφικής εβδομάδας που πέρασε
Στο «Counselor», ο Μάικλ Φασμπέντερ «has been bad...» Ποιος θα τον τιμωρήσει;

Εχουμε Υπουργείο Πολιτισμού. Καλά, μη χαίρεστε... Ο ανασχηματισμός της δικομματικής, πλέον, κυβέρνησης έφερε μαζί του και την ικανοποίηση του αιτήματος για ένα ανεξάρτητο Υπουργείο Πολιτισμού που μέχρι σήμερα ήταν απλώς μέρος ενός ευρύτερου Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων, Αθλητισμού και λοιπών... Να χαιρόμαστε ή όχι; Διαβάστε απαντήσεις και… περισσότερες ερωτήσεις!

wwz

Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ O Μπραντ Πιτ είναι το αντίδοτο για τις ορδές των ζόμπι που απειλούν τον πλανήτη, στην κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου best-seller του Μαξ Μπρουκς. Και το φιλμ, αντίδοτο επίσης στα ανόητα blockbusters του καλοκαιριού. Διαβάστε τη γνώμη του Flix και βγάλτε εισιτήριο.

september

Πρώτες εικόνες από το «September» της Πέννυς Παναγιωτοπούλου Λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα του «September» της Πέννυς Παναγιωτοπούλου στο 48ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Κάρλοβι Βάρι, βλέπουμε τις πρώτες εικόνες από μια ταινία φτιαγμένη από όλα αυτά που δεν «λέγονται» όταν αφηγείσαι μια ιστορία. Επειδή «για όλα τα πράγματα υπάρχει η κατάλληλη εποχή», σήμερα είναι η μέρα να βυθιστείτε στον Σεπτέμβριο.

nympho

Πάρτε ανάσα! Ηρθε το πρώτο κεφάλαιο και το πρώτο clip του «Nymph()maniac», δια χειρός Λαρς φον Τρίερ Πιστός στην υπόσχεσή του, ο τρομερός Δανός ξεκινά ν’ αποκαλύπτει, αργά και βασανιστικά, εικόνες και λέξεις από την πολυαναμενόμενη ταινία του που αναστατώνει και μόνο με το άκουσμά της! Διαβάστε και δείτε εδώ και περιμένετε το δεύτερο κεφάλαιο σύντομα…

Coming Attractions

counselor

«Have you been bad?» Μπραντ Πιτ, Μάικλ Φασμπέντερ, Πενέλοπε Κρουζ, Κάμερον Ντίαζ, Χαβιέ Μπαρδέμ στο teaser του «Counselor». 'Η πώς μόλις ξεχάσαμε κάθε κουβέντα για το σίκουελ του «Προμηθέα»!

zero

«Discover the meaning of you». Οι πρώτες αλλόκοτες εικόνες από το «Zero Theorem» του Τέρι Γκίλιαμ: Η πρώτη ταινία του σκηνοθέτη μετά το «Ο Φανταστικός Κόσμος Του Δρ. Παρνάσους» μοιάζει με ένα παράξενο υπαρξιακό ταξίδι από το εγώ στο μηδέν και πάλι πίσω.

What’s on the telly?

madmen

Με το φινάλε 6ης σεζόν αποχαιρετούμε το «Mad Men»: Διαβάστε εδώ αναλυτικά τα recaps όλων των επεισοδίων του κύκλου.

«Under the Dome»: Κάτι παραπάνω από μια ακόμα μεταφορά Στίβεν Κινγκ στην TV. Το βιβλίο του Κινγκ για μια πόλη παγιδευμένη μέσα σε ένα μυστηριώδη θόλο, διασκευάζεται σε τηλεοπτική μίνι σειρά. Εντυπωσιακά. Διαβάστε περισσότερα για τη νέα σειρά εδώ.

«Dates»: Ολα όσα μπορούν να συμβούν στο πρώτο ραντεβού, σε μισή ώρα υπέροχης τηλεόρασης. Κανονίστε το δικό σας date εδώ.

tony

Βλέποντας τηλεόραση ένα επεισόδιο τη φορά #1: «The Sopranos», College Κάθε Σάββατο αυτού του καλοκαιριού, το Flix θα κάνει επαναλήψεις σε μερικά από τα σημαντικότερα επεισόδια στην ιστορία της τηλεόρασης. Ξεκινάμε, φυσικά, με τον Τόνι Σοπράνο.

Τι μάθαμε αυτήν την εβδομάδα: