Industry

All shook up: Ο «Elvis» του Μπαζ Λούρμαν αναβάλλεται για ένα χρόνο

στα 10

Θύμα των καθυστερήσεων που έχει προκαλέσει η πανδημία, τα συνεχόμενα lockdown και η αβεβαιότητα της κινηματογραφικής βιομηχανίας έπεσε και ο Βασιλιάς.

All shook up: Ο «Elvis» του Μπαζ Λούρμαν αναβάλλεται για ένα χρόνο

Ηταν μία από τις πιο πολυαναμενόμενες παραγωγές του 2021. Ο «Elvis» του Μπαζ Λούρμαν, η μουσική βιογραφία για τον Ελβις Πρίσλεϊ που ετοίμαζε ο master των οπερετικών, ευφάνταστων μουσικών ταινιών, είναι κάτι που ανυπομονούμε να δούμε. Αλλά από όσα διαβάζουμε, πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα.

Σήμερα ανακοινώθηκε ότι η πρεμιέρα της ταινίας σπρώχνεται για το καλοκαίρι του 2022 - δέκα μήνες μετά τον αρχικό της προγραμματισμό.

Θυμηθείτε κι αυτό: Ο Οστιν Μπάτλερ είναι ο Ελβις Πρίσλεϊ του Μπαζ Λούρμαν

Αυτό φυσικά έχει να κάνει με όλες τις καθυστερήσεις, πολυδάπανες και καθοριστικές, που έχει υποστεί η κινηματογραφική βιομηχανία ως συνέπεια της πανδημίας και των συνεχόμενων lockdown. Από τα γυρίσματα, το post production, αλλά και τη στρατηγική διανομής μιας ταινίας, όλα είναι, όπως θα έλεγε κι ο Βασιλιάς «shook up»!

Tom Hanks Elvis biopic 607

Θα περιμένουμε λοιπόν λίγο ακόμα για να ανακαλύψουμε αν κέρδισε το στοίχημα της τεράστιας πρόκλησης ο νεαρός Οστιν Μπάτλερ (γνωστός από τους ρόλους του στα «Switched at Birth» «Ruby & The Rockits», «The Carrie Diaries» και «The Shannara Chronicles») που υποδύεται τον Ελβις. Ποια είναι η οπτική γωνία του Λούρμαν και γιατί θέλει πλοηγό μας στην ιστορία τον Τομ Χανκς -στο ρόλο του «Συνταγματάρχη» Τομ Πάρκερ, ο οποίος υπήρξε μάνατζερ του Πρίσλεϊ και υπεύθυνος για την ανακάλυψή του όταν εκείνος ήταν ακόμα άγνωστος. Πόσο ακόμα πιο πολύ μπορεί να απογειώσει τη γοητεία του Βασιλιά του rock 'n' roll ο σκηνοθέτης που χορογραφεί την κάμερα ώστε να οπτικοποιεί τη μαγεία της μουσικής.

Διαβάστε κι αυτό: Ο Ελβις Πρίσλεϊ ζει! Και υπεύθυνοι γι’ αυτό είναι ο Μπαζ Λούρμαν και ο Τομ Χανκς