Φεστιβάλ / Βραβεία

To Animasyros γίνεται 11 χρόνων και περιμένει τις ταινίες σας

στα 10

Το Animasyros Διεθνές Φεστιβάλ + Αγορά Κινουμένων Σχεδίων επιστρέφει για ενδέκατη χρονιά και καλεί για συμμετοχές, ετοιμάζοντας το πρόγραμμά του για το Σεπέμβριο του 2018.

Flix Team
To Animasyros γίνεται 11 χρόνων και περιμένει τις ταινίες σας

Το Animasyros Διεθνές Φεστιβάλ + Αγορά Κινουμένων Σχεδίων επιστρέφει για ενδέκατη χρονιά, από τις 26 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2018, στην Ερμούπολη, στην Άνω Σύρο & στην Ποσειδωνία Σύρου, όπως πάντα σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Σύρου - Ερμούπολης και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Με τρία, σταθερά, διαγωνιστικά τμήματα, Διεθνές & Σπουδαστικό Μικρού Μήκους και Μεγάλου Μήκους, θεματικά πανοράματα ταινιών εκτός διαγωνισμού (Διεθνές, Σπουδαστικό & Ελληνικό Πανόραμα, Ταινίες για όλη την οικογένεια) και θεματική προτεραιότητα «τα Παιδιά», το Animasyros 11 ετοιμάζεται ήδη πυρετωδώς για να επιβεβαιώσει τη φήμη του ως ένα από τα καλύτερα φεστιβάλ animation στον κόσμο.

Δείτε ακόμη: Animasyros 10.0: Bραβεία και θέαμα στην τελετή λήξης

Animasyros 2018

Κάλεσμα για συμμετοχές

Αν είσαι σκηνοθέτης, παραγωγός, animator ή για οποιοδήποτε λόγο έχεις ένα animation έτοιμο για προβολή στο φεστιβαλικό - και όχι μόνο – κοινό, μπορείς να υποβάλεις αίτηση συμμετοχής για τα τρία διαγωνιστικά προγράμματα και να γίνεις μέρος του Animasyros 11. Οι αιτήσεις συμμετοχής τόσο για τις ταινίες όσο και για τις εν εξελίξει παραγωγές που θέλουν να συμμετάσχουν στην διευρυμένη Αγορά του φεστιβάλ, υποβάλλονται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας FilmFreeway και του επίσημου ιστότοπου της διοργάνωσης www.animasyros.gr. Η έναρξη υποβολής αιτήσεων ξεκινά στις 15 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αιτήσεις συμμετοχής, επισκέψου το animasyros.gr ή το https://filmfreeway.com/AnimaSyrosInternationalAnimationFestivalAgora-949575 ή επικοινώνησε στο programme@animasyros.gr ή μέσω της επίσημης σελίδας του Φεστιβάλ στο Facebook.

Animasyros 2018

Εμπνευσμένη από την κεντρική θεματική, την εικαστική ταυτότητα του Animasyros 11 σχεδίασε η φίλη του Φεστιβάλ και διεθνώς αναγνωρισμένη ελληνοαμερικανίδα animator και καλλιτεχνική διευθύντρια στη Dreamworks Television Inc. στην Καλιφόρνια, Αλίκη Θεοφιλόπουλος.

Διαβάστε ακόμη: «Loving Vincent»: Μεγάλη πρεμιέρα & εικαστικό δρώμενο στο Animasyros 10.0

Tags: animasyros