Buzz

Αντζελίνα Τζολί και Ντουέιν Τζόνσον. Σ' εσάς, αυτό το ζευγάρι προκαλεί τον τρόμο;

στα 10

Μπορεί οι ίδιοι ακόμα να μην το ξέρουν, αλλά η Universal έχει σχέδια για την Αντζελίνα και τον The Rock: σχέδια που σπέρνουν τον τρόμο!

Αντζελίνα Τζολί και Ντουέιν Τζόνσον. Σ' εσάς, αυτό το ζευγάρι προκαλεί τον τρόμο;

Η απόφαση του στούντιο της Universal να κεφαλαιοποιήσει τον τεράστιο κατάλογο ταινιών κλασικού τρόμου που έχει στο ένδοξο παρελθόν του, έχει ήδη φανεί από το ριμέικ της «Μούμιας» με τον Τομ Κρουζ που περιμένουμε να δούμε και στην Ελλάδα στα μέσα Ιουνίου. Τώρα, όμως, το στούντιο ανακοινώνει τις προθέσεις του συγκεκριμένα, με τίτλους και ονόματα - λίγο όπως η Disney πήρε αμπάριζα τις live action διασκευές των ταινιών κινουμένων σχεδίων της.

Δείτε ακόμη: «She's got plans for you!» Ο Τομ Κρουζ την έχει άσχημα στο νέο τρέιλερ του «The Mummy»

The Mummy 607

Συγκεκριμένα, το franchise τρόμου της Universal θα ονομάζεται συνολικά «Dark Universe» και έχει στα σκαριά το «The Invisible Man» με τον Τζόνι Ντεπ, το «Δρ. Τζέκιλ και Κύριος Χάιντ» με τον Ράσελ Κρόου και τον «Φρανκενστάιν» με τον Χαβιέρ Μπαρδέμ. Τώρα λέγεται πως το στούντιο προσεγγίζει δύο ακόμα σταρ για το ρόστερ του, τον Ντουέιν Τζόνσον για να ενσαρκώσει τον «Wolfman» και την Αντζελίνα Τζολί για να μεταμορφωθεί σε «Νύφη του Φρανκενστάιν», ταινία που, μάλιστα, έχει και ημερομηνία εξόδου, στις 14 Φεβρουαρίου 2019. Προς το παρόν, φυσικά, η Universal περιμένει να μετρήσει τα εισιτήρια που θα κάνει το «The Mummy», γιατί από την επιτυχία του θα εξαρτηθεί και το μέλλον του «Dark Universe».

Δείτε ακόμη: Elle Fanning fanning a rock. Elle Fanning fanning The Rock. Δείτε το πιο αστείο βίντεο της ημέρας