Buzz

Ο Αντι Σέρκις θα σκηνοθετήσει τον Τομ Χάρντι στο «Venom 2»

στα 10

Eνας από τους πιο διάσημους κακούς της Marvel και του «Spider-Man», ο Venom, αποκτά το δικό του franchise και το sequel του βρίσκει τον Τομ Χάρντι μπροστά από το φακό ενός απροσδόκητου σκηνοθέτη: του Αντι Σέρκις!

Ο Αντι Σέρκις θα σκηνοθετήσει τον Τομ Χάρντι στο «Venom 2»

Πριν από δύο χρόνια, η Sony εγκαινίασε το «Spiderverse» - ταινίες που έχουν για πρωταγωνιστές ήρωες προερχόμενους αποκλειστικά από το σύμπαν του Spider-Man. Και τι πιο ταιριαστό από το να δοκιμάσει, πάνω σε μία μεγάλη επέτειο, να φέρει στην μεγάλη οθόνη τον μεγαλύτερο εχθρό του. Πάνω στα 30 χρόνια της γέννησης του «Venom» στα κόμικς του «Spider-Man» (Μάιος, 1988), μάς έδωσε το «Venom».

Διαβάστε κι αυτό: Οι φαν της Lady Gaga προσπαθούν να σαμποτάρουν το «Venom» στα social media

venom 607

Σε αυτή την πρώτη ταινία του franchise, o Tομ Χάρντι έγινε φορέας του (διπλού) ρόλου: υποδύθηκε τον Εντι Μπροκ, έναν φιλόδοξο ρεπόρτερ, που προσπαθεί πεισματικά να καταστρέψει τον διαβόητο ιδρυτή του Life Foundation, τον ιδιοφυή Κάρλτον Ντρέικ. Καθώς ερευνά ένα από τα πειράματα του Ντρέικ, ο εξωγήινος συμβιωτής Venom εισχωρεί στο σώμα του Εντι, και έτσι ξαφνικά αποκτά υπερδυνάμεις, καθώς και την ευκαιρία να κάνει ό,τι θέλει. Διεστραμμένος, σκοτεινός, απρόβλεπτος και οργισμένος, ο Venom αφήνει τον Εντι να παλεύει με τις ανεξέλεγκτες ικανότητες του, τις οποίες, ομολογουμένως, βρίσκει συναρπαστικές. Οσο ο Εντι και ο Venom έχουν ανάγκη ο ένας τον άλλον για να αποκτήσουν αυτό που θέλουν, έρχονται πιο κοντά. Πού αρχίζει ο ένας και πού τελειώνει ο άλλος;

Andy Serkis Tom Hardy 607

Η ταινία πέτυχε, ο Τομ Χάρντι πέρασε τις εξετάσεις του σύμπαντος της Marvel και τώρα ετοιμαζόμαστε για το «Venom 2» - το sequel που θα ακολουθήσει και πάλι τον Μπροκ στις νέες του περιπέτειες.

Η μεγάλη είδηση είναι ποιος θα κάτσει στη σκηνοθετική καρέκλα.

O Aντι Σέρκις, ναι, ο πιο διάσημος και συγκλονιστικός ερμηνευτής σε caption-motion animation ρόλους (από τον «Πλανήτη των Πιθήκων» μέχρι τον «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών»), αυτή τη φορά δε θα φορέσει τη στολή με τους αισθητήρες και θα τοποθετηθεί μπροστά από ένα green screen, αλλά θα κάτσει στη σκηνοθετική καρέκλα.

Θα είναι η τρίτη σκηνοθετική απόπειρα για τον Σέρκις, αλλά σίγουρα η πρώτη που μπορεί να του προσάψει μία blockbuster επιτυχία.

Διαβάστε περισσότερα: