Buzz

Αγάπη που στοιχειώνει. Πρώτο τρέιλερ του «All of Us Strangers» του Αντριου Χέι

στα 10

Η ταινία έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του Telluride, αλλά θα την απολαύσουμε κι εμείς εδώ, αρκετούς μήνες πριν κυκλοφορία της στις ελληνικές αίθουσες, στις Νύχτες Πρεμιέρας.

Αγάπη που στοιχειώνει. Πρώτο τρέιλερ του «All of Us Strangers» του Αντριου Χέι

Ο Αντρίου Χέι, ο σκηνοθέτης του υπέροχου «Weekend» και του «45 Χρόνια», επιστρέφει με νέα ταινία η οποία φαίνεται πως αυτή την φορά ετοιμάζεται να κατακτήσει τα Οσκαρ - μια ταινία τόσο συγκινητική ώστε για κάποιους θεατές ίσως αποδειχτεί μια από τις αγαπημένες της ζωής τους.

Η νέα του ταινία έχει τίτλο «All of Us Strangers», σε σενάριο το οποίο βασίζεται πάνω στο μυθιστόρημα του Τάιτσι Γιαμάντα «Strangers», και πρωταγωνιστούν οι Αντριου Σκοτ, Πολ Μέσκαλ, Κλερ Φόι και Τζέιμι Μπελ.

Διαβάστε ακόμα: Αυτές είναι οι 29 ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε στις 29ες Νύχτες Πρεμιέρας

All of Us Strangers

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη ο Ανταμ είναι ο μοναδικός ένοικος σε μια πολυκατοικία στην άκρη της πόλης. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει. Γιατί ένα βράδυ χτυπά την πόρτα του ένας γείτονας και σύντομα ένα ειδύλλιο ξεκινά. Ομως στη ζωή του Ανταμ συμβαίνει κάτι παράξενο: οι από χρόνια νεκροί γονείς του εξακολουθούν να ζουν μυστηριωδώς στο πατρικό του σπίτι και μάλιστα τον υποδέχονται εκεί. Από αυτό το μεταφυσικό εύρημα ξεκινά η ταινία για να αναρωτηθεί τι θα συνέβαινε αν μας δινόταν μία ακόμη ευκαιρία να κλείσουμε επώδυνα ανοιχτούς λογαριασμούς με το παρελθόν και τα ιδιωτικά μας φαντάσματα.

Η ταινία έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του Telluride, αλλά θα την απολαύσουμε κι εμείς εδώ, αρκετούς μήνες πριν κυκλοφορία της στις ελληνικές αίθουσες, στις Νύχτες Πρεμιέρας τη Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου στις 21.00 στο Ιντεάλ.

All of Us Strangers