Buzz

Ακυρο! Ο Τζόνι Ντεπ δεν κλείνει δωμάτιο στο «The Grand Budapest Hotel» του Γουες Αντερσον!

στα 10

Παρόλες τις φήμες, οι οποίες όμως δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ, ο Τζόνι Ντεπ δεν θα πρωταγωνιστεί στο «The Grand Budapest Hotel» του Γουες Αντερσον.

Ακυρο! Ο Τζόνι Ντεπ δεν κλείνει δωμάτιο στο «The Grand Budapest Hotel» του Γουες Αντερσον!

Οπως δήλωσε σε συνέντευξη του στη Huffington Post ο Γουες Αντερσον «Ξέρετε, το Ιντερνετ έχει το δικό του τρόπο να ανακοινώνει πράγματα από μόνο του. Δεν μπορώ να φανταστώ από που προέκυψαν όλα αυτά. Στην πραγματικότητα ο Τζόνι είναι κάποιος με τον οποίο θα ήθελα να δουλέψω πολύ κάποια στιγμή στο μέλλον, αλλά δεν θα είναι σε αυτήν την ταινία. Αλλά δεν έχω ακόμη αποκαλύψει το καστ. Και είναι υπέροχο.»

Οπότε, ας σταματήσουμε να φανταζόμαστε πως θα έμοιαζε ο Τζόνι Ντεπ μέσα στο παστέλ σύμπαν του Γουες Αντερσον και ας μείνουμε με το επόμενο σίγουρο πρότζεκτ του ηθοποιού που είναι το «Lone Ranger».

Και ίσως πρέπει να αρχίσουμε να ξεχνάμε και τα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα, ανάμεσά τους οι Μπιλ Μάρεϊ, Οουεν Γουίλσον, Γουίλεμ Νταφό, Εντριεν Μπρόντι, Εντουαρντ Νόρτον συν τους Τζεφ Γκόλντμπλαμ και Αντζελα Λάσνμπερι.

Από την άλλη ο Τζουντ Λο δήλωσε μόνος του πως θα πρωταγωνιστεί στην ταινία (διαβάστε περισσότερα εδώ) και μάλιστα δήλωσε πως ο Ντεπ θα παίζει στην ταινία, αλλά καλύτερα να πιστέψουμε τον σκηνοθέτη. Σε κάθε περίπτωση, αυτός ξέρει καλύτερα.

Αυτό που ωστόσο παραμένει το αντικείμενο του πραγματικού ενδιαφέροντός μας είναι η ίδια η ταινία, το «Τhe Grand Budapest Hotel», που είναι η όγδοη μεγάλου μήκους ταινία του Γουες Αντερσον, η δεύτερη με τη λέξη «Hotel» στον τίτλο της (μετά το μικρού μήκους «Hotel Chevalier», τον πρόλογο του «Darjeeling Limited») και η δεύτερη που θα γυρίσει στην Ευρώπη (Βουδαπέστη;), μετά το «Hotel Chevalier» που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου σε ξενοδοχείο του Παρισιού.

Περισσότερος Γουες Αντερσον: