Buzz

Ο Τζουντ Λο έκανε τα πάντα για να μπει στην «οικογένεια» του Γουες Αντερσον!

στα 10

Σε συνέντευξη του κατά τη διάρκεια του Φεστιβαλ του Τορόντο, όπου βρίσκεται για την πρεμιέρα του «Αννα Καρένινα», ο Τζουντ Λο επιβεβαίωσε πως πρωταγωνιστεί στη νεα ταινία του Γουες Αντερσον και πως προσπάθησε πολύ (μα πάρα πολύ) για να το καταφέρει...

Ο Τζουντ Λο έκανε τα πάντα για να μπει στην «οικογένεια» του Γουες Αντερσον!
Ο Τζουντ Λο ενθουσιασμένος που θα παίξει στη νέα ταινία του Γουες Αντερσον!

«Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Γουες. Τον πίεζα με e-mails για χρόνια λέγοντας του "Θέλω να ζήσω σε μια ταινία σου και θέλω να παίξω σε μια ταινία σου". Μου έστειλε αυτό το υπέροχο σενάριο και νομίζω πως ξεκινάμε γυρίσματα τον Ιανουάριο. Επίσης είμαι σίγουρος πως ο ρόλος μου θα είναι μικρός, αλλά είμαι ενθουσιασμένος που θα γίνω μέρος της οικογένειας του Αντερσον».

Με αυτά τα λόγια, ο Τζουντ Λο επιβεβαίωσε πως θα πρωταγωνιστεί μαζί με τον Τζόνι Ντεπ (διαβάστε περισσότερα εδώ) στο «The Grand Budapest Hotel», τη νέα ταινία του Γουες Αντερσον που έρχεται να ακολουθήσει την τεράστια επιτυχία του «Moonrise Kingdom» και για την οποία τίποτα ακόμη δεν είναι γνωστό για την υπόθεση της.

Αυτό δεν σημαίνει, φυσικά, πως ο Αντερσον εγκατέλειψε την αγαπημένη οικογένεια των ηθοποιών του, αφού στο «Τhe Grand Budapest Hotel» πρωταγωνιστούν οι παλιοί γνώριμοι Μπιλ Μάρεϊ, Οουεν Γουίλσον, Γουίλεμ Νταφό, Εντριεν Μπρόντι, Εντουαρντ Νόρτον συν τους Τζεφ Γκόλντμπλαμ και Αντζελα Λάσνμπερι!

Να σημειώσουμε εδώ πως το «Τhe Grand Budapest Hotel» είναι η όγδοη μεγάλου μήκους ταινία του Γουες Αντερσον, η δεύτερη με τη λέξη «Hotel» στον τίτλο της (μετά το μικρού μήκους «Hotel Chevalier», τον πρόλογο του «Darjeeling Limited») και η δεύτερη που θα γυρίσει στην Ευρώπη (Βουδαπέστη;), μετά το «Hotel Chevalier» που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου σε ξενοδοχείο του Παρισιού.

Περισσότερος Γουες Αντερσον: