Buzz

Γουές Αντερσον - Τζόνι Ντεπ: νέο εκκεντρικό δίδυμο;

στα 10

Πληροφορίες θέλουν τον σκηνοθέτη του «Moonrise Kingdom» να έχει ήδη συγκεντρώσει το καστ για την επόμενή του ταινία. Και, εκτός από τον Μπιλ Μάρεϊ που αποτελεί σταθερή αξία, τα υπόλοιπα ονόματα εκπλήσσουν...

Γουές Αντερσον - Τζόνι Ντεπ: νέο εκκεντρικό δίδυμο;
Ο Τζόνι Ντεπ και ο Γους Αντερσον στην πρεμιέρα της «Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων» του Τιμ Μπάρτον

Update: Στην Comic-Con 2012, ο Τζόνι Ντεπ, παρουσιάζοντας το «Lone Ranger», αποκάλυψε ότι πράγματι θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Γουες Αντερσον, η οποία θα έχει τίτλο «The Grand Budapest Hotel» και θα είναι η πρώτη ταινία που ο Αντερσον θα γυρίσει στην Ευρώπη - στη Βουδαπέστη, να υποθέσουμε;

Θα είναι η ταινία που θέλει να γυρίσει στην Ευρώπη; Υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό του ιδιοσυγκρασιακού, αλλά αθεράπευτα ρομαντικού, σκηνοθέτη; Δεν γνωρίζουμε τα συγκεκριμένα σχέδιά του.

Το μόνο που διέρρευσε πρόσφατα και ενθουσίασε τους θαυμαστές του Γουές Αντερσον είναι ότι έχει καταφέρει να κλειδώσει στο καστ της επόμενης ταινίας του πολλούς και πολύ διαφορετικούς μεταξύ τους πρωταγωνιστές.

Δίπλα στους βετεράνους Μπιλ Μάρεϊ και Οουεν Γουίλσον, πρώτο φιγουράρει το όνομα του Τζόνι Ντεπ. Είχατε την ίδια αντίδραση που είχαμε κι εμείς; Οτι οι δυο quirky καλλιτέχνες θα μπορούσαν να ταιριάξουν εξαιρετικά και να δημιουργηθεί ένα ακόμα αλά Μπάρτον - Ντεπ καλλιτεχνικό ζευγάρι;

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ: Εντουαρντ Νόρτον, Τζουντ Λο, Γουίλεμ Νταφό, Εντριεν Μπρόντι, Τζεφ Γκόλντμπλουμ, Αντζελα Λάνσμπερι (!).

Ο Μπρόντι είχε ξανασυνεργαστεί με τον Αντερσον στο «Darjeeling Limited», ο Νταφό είχε δανείσει τη φωνή του στο «Fantastic Mr. Fox», ενώ ο Νόρτον φυσικά πρωταγωνιστεί στο υπέροχο «Moonrise Kingdom» που παίζεται αυτή την εποχή και στις ελληνικές αίθουσες.

Δεν υπάρχουν νεότερα για αυτό το φιλόδοξο πρότζεκτ.

Μέχρι να ανακοινωθεί κάτι καινούργιο, ξαναθυμηθείτε την συνέντευξη του Γουές Αντερσον στο Flix από το πρόσφατο φεστιβάλ των Καννών.