Buzz

«Here's Joohnnyyyy!»: πρώτες κλεφτές φωτογραφίες του Τζόνι Ντεπ από τα γυρίσματα του «Lone Ranger»

στα 10

Με πλήρη περιβολή «Τόντο», του Ινδιάνου χαρακτήρα του στο «Lone Ranger» του Γκορ Βερμπίνσκι, ο Τζόνι Ντεπ αιχμαλωτίστηκε από τους φακούς των παπαράτσι σε γύρισμα με blue screen, όπου ο ίδιος εκτελεί τις επίμαχες σκηνές του.

«Here's Joohnnyyyy!»: πρώτες κλεφτές φωτογραφίες του Τζόνι Ντεπ από τα γυρίσματα του «Lone Ranger»

Update 1/10: Οχι μόνο κλεφτές φωτογραφίες απ' τα γυρίσματα! Δείτε στο τέλος του gallery τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του «The Lone Ranger», επτά εικόνες σε χαρακτηριστικά γουέστερν ύφος!

Μία σκηνή καταδίωξης με τρένο μοιάζει να γυρίζει ο Γκορ Βερμπίνσκι στα πλατό του «The Lone Ranger», του πολυαναμενόμενου remake ενός κλασικού ραδιοφωνικού, τηλεοπτικού και κινηματογραφικού αμερικανικού θρύλου της Αγριας Δύσης. Εχοντας συνεργάσιμο τον ηθοποιό του -που δεν είναι άλλος από τον χαμαιλέοντα Τζόνι Ντεπ- κι ένα blue screen ως φόντο (για την επεξεργασία των εφέ στο post production), ο Βερμπίνσκι επιστρατεύει δεκάδες τεχνικούς, την ρέπλικα ενός βαγονιού τρένου της εποχής, εναέριες ράγες και ψηφιακές κάμερες.

Ο ίδιος ο Ντεπ δεν παραχωρεί τη σκηνή σε κάποιον κασκαντέρ, αλλά με το βαλσαμωμένο κοράκι του κοστουμιού του στο κεφάλι και ζωσμένος με σύρματα ασφαλείας, τρέχει στις υποτιθέμενες γραμμές του τρένου (και μπροστά από το blue sceen) σαν μικρό παιδί σε Λούνα Παρκ.

Το έχει αποδείξει άλλωστε ο Τζόνι. Ζει για να μεταμορφώνεται μέσα από τους ρόλους του. ΚΙ έχει βαλθεί να αναβιώσει όλους τους τηλεοπτικούς θρύλους με τους οποίους μεγάλωσε - αυτό κάνει και με το «Dark Shadows» του Τιμ Μπάρτον, αυτό με το πολυαναμενόμενο «The Night Stalker», επίσης της Disney, αυτό και με το «Thin Man».

Πράγματι, γενιές ολόκληρες μεγάλωσαν με τον μύθο του «Lone Ranger», ο οποίος πλέον αποτελεί κομμάτι της αμερικανικής κουλτούρας - ξεκινώντας στη δεκαετία του '30 από το αμερικανικό ραδιόφωνο. Η ιστορία θέλει έναν πρώην Texas Ranger, να αυτονομείται και να μάχεται, πλάι στον Ινδιάνο φίλο του «Τόντο», την αδικία στην Αγρια Δύση.

Διαβάστε αναλυτικά για την ιστορία του «Lone Ranger» σε ραδιόφωνο, τηλεόραση και αμερικανικό σινεμά.

Δείτε 10 κλεφτές φωτογραφίες από το γύρισμα στο gallery.