Buzz

«Αιγαίο SOS»: Η ελληνική κωμωδία, χτυπά βραχονησίδα!

στα 10

Η πρώτη μεγάλου μήκους του Πιέρρου Ανδρακάκου είναι μια «στρατιωτική κωμωδία» με τον Θοδωρή Αθερίδη στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Flix Team
«Αιγαίο SOS»: Η ελληνική κωμωδία, χτυπά βραχονησίδα!

Βρισκόμαστε στο καλοκαίρι του 2018. Ελληνοτουρκικές φρεγάτες οργώνουν τη θάλασσα. Ένας μεγάλος σεισμός στο Αιγαίο φέρνει στην επιφάνεια μια βραχονησίδα σε αμφισβητούμενα χωρικά ύδατα. Έλληνες και Τούρκοι στέλνουν άμεσα στρατεύματα για να καταλάβουν το νησί. H κάθε διμοιρία καταλαμβάνει περίπου… από μισό. Τα αστεία αλλά και σοβαρά περιστατικά μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων δεν αργούν να πάρουν διαστάσεις τσουνάμι. Πείνα, τρέλα, έρωτες και στρατιώτες διατεθειμένοι να αλληλοσκοτωθούν για χάρη μιας γυναίκας, σε μια μάχη που αναμένεται να είναι πολλών ρίχτερ.

Αυτή είναι η υπόθεση της πρώτης μεγάλου μήκους του Πιέρρου Ανδρακάκου ο οποίος μετά από την σκηνοθεσία αρκετών τηλεοπτικών σειρών για την ελληνικη τηλεόραση, στρέφεται στο σινεμά με μια κωμωδία που στοχεύει στο μεγάλο κοινό στην συνταγή ταινιών όπως το «Λούφα και Παραλλαγή».

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «Αιγαίο SOS» και αναζητήστε τις αίθουσες στις οποίες προβάλλεται σε όλη την Ελλάδα.

Αιγαίο SOS 607

Αιγαίο SOS 607

Στο «Αιγαίο SOS» πρωταγωνιστούν οι Θοδωρής Αθερίδης, Πάνος Βλάχος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Μιχάλης Λεβεντογιάννης και θα βγει στις αίθουσες στις 15 Νοεμβρίου του 2018 από την Odeon.

Αιγαίο SOS 607

Δείτε ακόμη: