Buzz

H μικρή ιστορία του Τζο Χιλ «Abraham’s Boys» θα γίνει ταινία

στα 10

Ενα ανεπίσημο σίκουελ του «Δράκουλα» του Μπραμ Στόκερ βρίσκει τον δρόμο του στη μεγάλη οθόνη.

H μικρή ιστορία του Τζο Χιλ «Abraham’s Boys» θα γίνει ταινία

Δεν είναι μόνο τα βιβλία του Στίβεν Κινγκ οι οποίες μεταφέρονται στην οθόνη, αλλά και οι ιστορίες που έχει γράψει ο γιος του Τζο Χιλ φαίνεται να έχουν ακριβώς την ίδια μεταχείριση. Το «Abraham’s Boys», μια μικρή ιστορία που δημοσίευσε ο Χιλ στο βιβλίο του «20th Century Ghosts», μια ανθολογία μικρών ιστοριών τρόμου, η οποία στην ουσία αποτελεί ένα ανεπίσημο σίκουελ του «Δράκουλα» του Μπραμ Στόκερ, θα γίνει ταινία.

Διαβάστε ακόμα: Το «Christine» του Στίβεν Κινγκ αποκτά κινηματογραφικό reboot

joe hill 607

Σύμφωνα με το Deadline η ταινία, της οποίας το σενάριο και την σκηνοθεσία θα αναλάβει η Νατάσα Κερμάνι, θα μιλάει για δυο αδέρφια του Μαξ και Ρούμπι Βαν Χέλσινγκ, γιους του διάσημου κυνηγού βρικολάκων Εϊμπραχαμ Βαν Χέλσινγκ, όπου εδώ τον παρουσιάζει ως έναν βίαιο, θυμωμένο και καταχρηστικό άνθρωπο ο οποίος μπορεί να ήταν (ή όχι) τρελός, με αποτέλεσμα οι γιοι του να μην πιστεύουν τις ιστορίες του για βρικόλακες.

Σύμφωνα με τον Χιλ την έμπνευση της ιστορίας του την πήρε βλέποντας την ταινία «Frailty» σε σκηνοθεσία του Μπιλ Πάξτον, στην οποία και πρωταγωνιστεί, και μιλάει για έναν πατέρα ο οποίος πιστεύει πως είναι ο εκλεκτός του Θεού για να σκοτώσει δαίμονες στην Γη και σέρνει τους γιους του σε μια αρκετά τραυματική για εκείνους αποστολή.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό κάτι για το καστ ή την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας, αν και ελπίζουμε πως κάτι τέτοιο δεν θα αργήσει να γίνει.