Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

O Ααρον Σόρκιν επιστρέφει με ταινία στο Netflix και το South Park τα βάζει με τον Covid-19. Να μερικά από τα τρέιλερ που είδαμε αυτή την εβδομάδα. This is the way.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«The Mandalorian Season 2»

Λίγο πριν την απονομή των φετινών Emmy, στα οποία ο πρώτος κύκλος του «Mandalorian» μετράει τις περισσότερες υποψηφιότητες, παίρνουμε μια μικρή γεύση από την επιστροφή του Baby Yoda. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την δεύτερη σεζόν του «The Mandalorian».


«The Trial of the Chicago 7»

Σάσα Μπάρον Κοέν. Εντι Ρεντμέιν. Τζέρεμι Στρονγκ. Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ. Πρώτο trailer, από τη νέα μεγάλου μήκους ενός από τους σημαντικότερους δημιουργούς του πολιτικού σινεμά της γενιάς μας Ααρον Σόρκιν. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Trial of the Chicago 7».


«The Head»

Η νέα σειρά τρόμου των Αλεξ και Ντέιβιντ Παστόρ μας θυμίζει πως η παγωμένη ερημιά της μακρινής ηπείρου μπορεί να είναι ένα πολύ τρομακτικό μέρος. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Head».


«In the Mood For Love»

Το αριστούργημα του Γουόνγκ Καρ Γουάι κλείνει 20 χρόνια και κυκλοφορεί ξανά για να μας θυμίσει την εμπειρία. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «In the Mood For Love».


«Emily in Paris»

Από τους παραγωγούς του «Sex and the City», μόδα, εστιατόρια και σεξ σε μια άλλη πόλη, αυτή του φωτός. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Emily in Paris».


«No Time to Die»

Στο νέο teaser γνωρίζουμε καλύτερα τον Σάφιν, τον κακό της ταινίας που ενσαρκώνει ο Ράμι Μάλεκ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «No Time to Die».


«South Park Coronavirus Special»

Σε ένα σπέσιαλ επεισόδιο διάρκειας μιας ώρας, που θα κάνει την πρεμιέρα του στις 30 Οκτωβρίου, το South Park ετοιμάζεται να σχολιάσει όλα όσα έγιναν στην πανδημία. Και μάλλον τίποτα δεν θα μείνει όρθιο.


«The Father»

O Αντονι Χόπκινς και η Ολίβια Κόλμαν πρωταγωνιστούν ως πατέρας και κόρη στην κινηματογραφική μεταφορά του θεατρικού του Φλόριαν Ζέλερ. Τα Οσκαρ τους περιμένουν...


«Utopia»

Μια αμερικάνική εκδοχή της βρετανικής σειράς έρχεται στο Amazon σε σενάριο της Γκίλιαν Φλιν («Gone Girl»), και ακολουθεί μια ομάδα από geeks οι οποίοι στρατολογούνται για να γίνουν δολοφόνοι.


«The Wolf of Snow Hollow»

O υποψήφιος για Οσκαρ Ρόμπερτ Φόρστερ πρωταγωνιστεί εδώ στον τελευταίο του ρόλο πριν πεθάνει to 2019 ως ένας σερίφης μιας μικρής πόλης ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με έναν serial killer που πολλοί πιστεύουν πως πρόκειται για λυκάνθρωπο.


«Welcome to the Blumhouse»

Τέσσερις ταινίες θρίλερ θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις 6 και 13 Οκτωβρίου στο Amazon Prime από τους παραγωγούς ταινιών όπως το «Get Out» και «The Invisible Man».





«Love and Monsters»

Πώς θα ήταν το «A Quiet Place» αν είχε μέσα στοιχεία teen romance; Η απάντηση είναι η ταινία του Μάικλ Μάθιους.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.