Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand περισσότερο, πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Elvis»

O πληθωρικός Αυστραλός δημιουργός επιστρέφει με μια νέα ταινία εδώ και σχεδόν μια δεκαετία με τη βιογραφία του Βασιλιά του Rock n Roll. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Elvis».

«The Lord of the Rings: The Rings of Power»

Ενα ακόμα αναπάντεχο ταξίδι ξεκινά. Η φιλόδοξη σειρά του Amazon μάς ταξιδεύει και πάλι στη Μέση Γη από τις 2 Σεπτεμβρίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Lord of the Rings: The Rings of Power».

«Bridgerton Season 2»

Η επιτυχημένη σειρά της Σόντα Ράιμς στο Netflix επιστρέφει τον Μάρτιο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την δεύτερη σεζόν του «Bridgerton».

«Downton Abbey: A New Era»

Το νέο τρέιλερ της ταινίας «Ο Πύργος του Downton 2: Μια Νέα Εποχή» μας ταξιδεύει στη Νότια Γαλλία. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Downton Abbey: A New Era».

«Nope»

Το τρέιλερ της νέας ταινίας του Τζόρνταν Πιλ μετά το «Τρέξε» και το «Us» έκανε πρεμιέρα κατά τη διάρκεια του φετινού Super Bowl. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Nope».

«Moon Knight»

Στη νέα σειρά του Disney+, η οποία θα κάνει πρεμιέρα το Μάρτιο, πρωταγωνιστούν οι Οσκαρ Αϊζακ και Ιθαν Χοκ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Moon Knight».

«The First Lady»

Η σειρά «The First Lady», η οποία θα επικεντρώνεται στις ζωές των Μισέλ Ομπάμα, Μπέτι Φορντ και Ελενορ Ρούζεβελτ, θα κάνει την πρεμιέρα της την άνοιξη του 2022. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The First Lady».

«Pieces Of Her»

Η Τόνι Κολέτ είναι μια μητέρα με ένα επικίνδυνο σκοτεινό μυστικό στη νέα σειρά θρίλερ του Netflix.

«Windfall»

Οι Τζέισον Σίγκελ, Λίλι Κόλινς και Τζέσι Πλέμονς πρωταγωνιστούν στη νέα μαύρη κωμωδία του Netflix.

«Chip 'N Dale: Rescue Rangers»

Τα δυο πολυαγαπημένα σκιουράκια επιστρέφουν στο Disney+ αυτή την φορά σε μια υβριδική live action/cgi animation ταινία.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.