Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Γεμάτα με γαλλική φινέτσα αλλά και με δόσεις σκοτεινής ατμόσφαιρας, αυτά είναι τα τρέιλερ που είδαμε την εβδομάδα που πέρασε και κάποια από αυτά ανήκουν στις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς.


«The Batman»

Λίγο από Batman: Year One, λίγο από την σειρά video games Batman: Arkham, λίγο από... Daredevil (;), αλλά όλος Ρόμπερτ Πάτινσον, αυτή είναι η νέα στολή του Batman στη ταινία του Ματ Ριβς. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Batman».


«The French Dispatch»

Γαλλική φινέτσα και ελευθεροτυπία γεμίζουν τη νέα ταινία του Γουές Αντερσον η οποία δείχνει τόσο υπέροχη όσο περιμέναμε. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The French Dispatch».


«Stranger Things 4»

Οι αδερφοί Ντάφερ μας δίνουν μια πρώτη μικρή ματιά στην τέταρτη σεζόν της σειράς του Netflix, από τη Ρωσία με αγάπη. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Stranger Things 4».


«Hunters»

O Αλ Πατσίνο κυνηγάει Ναζί στη νέα σειρά του Amazon Prime, σε παραγωγή του Τζόρνταν Πιλ.


«Genius: Aretha»

Η Αρίθα Φράνκλιν σίγουρα θα χαιρόταν που θα την υποδυθεί η Σίνθια Ερίβο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Genius: Aretha».


«The Green Knight»

Βασισμένη σε ένα ποίημα γραμμένο τον 14ο αιώνα η ταινία του Ντέιβιντ Λόουερι είναι η μεσαιωνική ταινία φαντασίας που θέλουμε να δούμε. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Green Knight».


«Gangs of London»

Σκηνοθετημένη από των Γκάρεθ Εβανς των «The Raid» και του «Apostle», η σειρά μας δείχνει ήδη από το τρέιλερ τι μας περιμένει. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Gangs of London».


«Berlin Alexanderplatz»

Η νέα εκδοχή του κλασικού βιβλίου του Αλφρεντ Ντέμπλιν, από τον σκηνοθέτη της «Πίστης», θα κάνει την πρεμιέρα της στο διαγωνιστικό του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Berlin Alexanderplatz».


«Numbers»

H νέα ταινία του Ουκρανού σκηνοθέτη Ολεγκ Σέντσοφ που βρισκόταν φυλακισμένος στη Ρωσία από το 2014 έως τον Σεπτέμβριο του 2019, θα κάνει την πρεμιέρα της στο φεστιβάλ Βερολίνου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Numbers».


«Charlatan»

H Πολωνέζα σκηνοθέτης Ανιέσκα Χόλαντ επιστρέφει στο φεστιβάλ του Βερολίνου με την καινούργια της ταινία, βασισμένη σε μια αληθινή ιστορία. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Charlatan».


«Undine»

H Πόλα Μπιρ και o Φραντζ Ρογκόφσκι πρωταγωνιστούν στην νέα ταινία του Γερμανού δημιουργού Κρίστιαν Πέτσολντ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Undine».


«The Hunt»

12 άγνωστοι ξυπνούν σε ένα ξέφωτο χωρίς την παραμικρή ιδέα για το πώς βρέθηκαν εκεί, αλλά γρήγορα ανακαλύπτουν πως όλοι είναι θηράματα σε ένα αγώνισμα κυνηγιού. Η ταινία, σε σενάριο Ντέιμον Λίντελοφ, ήταν να βγει τον Σεπτέμβριο αλλά αναβλήθηκε, στον απόηχο της σειράς μαζικών δολοφονιών στην Αμερική και των αδιανόητων σχολίων του Ντόναλντ Τραμπ. Επανερχόμενη στο προσκήνιο, η ταινία θα βγει τελικά στις αίθουσες τον Μάρτιο.


«Castlevania 3»

H επιτυχημένη σειρά του Netflix επιστρέφει με την τρίτη σεζόν της στις 5 Μαρτίου.


«Brahms: The Boy II»

Η ανατριχιαστική κούκλα επιστρέφει και αυτή τη φορά κάνει φίλο ένα εξίσου ανατριχιαστικό παιδάκι (γιατί μπορεί). Η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 21 Φεβρουαρίου.


«Altered Carbon 2»

H δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς επιστημονικής φαντασίας του Netflix, με τον Αντονι Μακί να αναλαμβάνει τον ρόλο του Τακέσι Κόβατς από τον Τζόελ Κίναμαν, επιστρέφει στις 27 Φεβρουαρίου.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.