Buzz

Η Αρίθα Φράνκλιν σίγουρα θα χαιρόταν που θα την υποδυθεί η Σίνθια Ερίβο

στα 10

Το «Genius: Aretha» βρήκε τη σταρ του - και κανείς δεν θα έβρισκε καλύτερη.

Η Αρίθα Φράνκλιν σίγουρα θα χαιρόταν που θα την υποδυθεί η Σίνθια Ερίβο

Ο επόμενος κύκλος του «Genius», της σειράς του National Geographic που στην πρώτη σεζόν της καταπιάστηκε με τον Αλμπερτ Αϊνσταϊν (Τζέφρι Ρας) και στη δεύτερη με τον Πάμπλο Πικάσο (Αντόνιο Μπαντέρας), καλείται να φέρει στην οθόνη ενός άλλου είδους R.E.S.P.E.C.T.

Δείτε ακόμη: Οι 9 ωραιότερες στιγμές της Αρίθα Φράνκλιν στο σινεμά

Η σειρά θα είναι μια θαρραλέα βιογραφία της βασίλισσας της soul, Αρίθα Φράνκλιν και θα την υποδυθεί η Σίνθια Ερίβο, η ηθοποιός που με την ερμηνεία της στο «Harriet», μετά από δυο εκρηκτικές ερμηνείες στα «Widows» και «Bad Times at the El Royale», μοιάζει να μπορεί να καταφέρει τα πάντα και να το κάνει με glam και αυτοκυριαρχία. Ακριβώς όπως θα έκανε κι η Αρίθα.

σίνθια ερίβο 607

«Η Αρίθα Φράνκλιν ήταν για μένα πηγή έμπνευσης, απ' όταν ήμουν κοριτσάκι,» λέει σχετικά η Σίνθια Ερίβο. «Η δύναμή της, το πάθος κι η ψυχή της είναι εμφανή στο διαχρονικό κληροδότημα που άφησε, όχι μόνο ως εκπληκτική καλλιτέχνης, αλλά κι ως ανθρωπίστρια και ίνδαλμα στον αγώνα υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Το να έχω την ευκαιρία να ξαναδώσω ζωή στην κληρονομιά της και να αναδείξω την πληρότητα της προσωπικότητάς της είναι μια μεγάλη τιμή. Αυτό που ξέρω κι έμαθα για το τι μπορεί να καταφέρει η δική μου φωνή, τη δύναμη που περιέχει, επηρεάστηκε έντονα από την Αρίθα. Αισθάνομαι ενθουσιασμένη και προνομιούχος που θα βοηθήσω στο να επικοινωνηθεί η ιδιοφυΐα της με ακόμα περισσότερο κόσμο.»

Διαβάστε ακόμη: «Harriet». Η Σίνθια Ερίβο είναι έτοιμη για το Οσκαρ της

Ο νέος κύκλος της σειράς, με τον τίτλο «Genius: Aretha», θα περιέχει δεκάδες από τα διάσημα τραγούδια της Αρίθα Φράνκλιν, από τα «I Never Loved a Man (The Way I Love You)» και «Don’t Play That Song», ως τα «Since You’ve Been Gone» και «Sisters Are Doin’ It for Themselves», πολλά από τα οποία θα ερμηνεύει η ίδια η Σίνθια Ερίβο - ενώ η Warner Music έχει ήδη παραχωρήσει τα δικαιώματα για τη χρήση και των πρωτότυπων εκτελέσεων. Η σειρά ξεκινά γυρίσματα τον ερχόμενο μήνα κι έρχεται, τραγουδώντας, στην οθόνη την άνοιξη του 2020.