Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει όσους δουν το πρώτο μικρό teaser του «Stranger Things 4»

TV 14 FEB  /  Χρήστος Μπακατσέλος

Οι αδερφοί Ντάφερ μας δίνουν μια πρώτη μικρή ματιά στην τέταρτη σεζόν της σειράς του Netflix, από την Ρωσία με αγάπη.

Το Netflix αποφάσισε για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να μας χαρίσει μια πρώτη μικρή γεύση από την τέταρτη σεζόν του «Stranger Things». Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είμαστε πια στο Χόκινς αλλά… στη Ρωσία, και το καλύτερο είναι πως ο Χόπερ είναι ζωντανός (όχι πως κάποιος αμφέβαλε μετά τα γεγονότα στο τελευταίο επεισόδιο της τρίτης σεζόν).

Με το teaser αυτό, το οποίο έχει τίτλο «Από την Ρωσία με αγάπη», το Netflix θέλει να ανακοινώσει και επίσημα πλέον πως τα γυρίσματα της τέταρτης σεζόν της αγαπημένη σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει.

Διαβάστε ακόμα: Οι ταινίες του Studio Ghibli έρχονται (επιτέλους) στην τηλεόρασή μας

Τα αδέρφια Ντάφερ δήλωσαν πως «με αρκετή χαρά ανακοινώνουμε και επίσημα πως η παραγωγή του “Stranger Things 4” έχει ήδη ξεκινήσει – και με ακόμα περισσότερη χαρά την επιστροφή του Χόπερ. Αν και δεν είναι όλα τα νέα καλά για τον “Αμερικάνο” μας. Βρίσκεται φυλακισμένος μακριά από το σπίτι του στη χιονισμένη πεδιάδα της Καμτσάκα όπου θα αντιμετωπίσει επικίνδυνους ανθρώπους… αλλά και άλλα πράγματα. Εν τω μεταξύ πίσω στην Αμερική ένας νέος τρόμος αρχίζει να κάνει την εμφάνισή του, κάτι που ήταν θαμμένο για καιρό, κάτι που θα ενώσει τα πάντα. Η τέταρτη σεζόν θα είναι η μεγαλύτερη και η πιο επική σεζόν μας και ανυπομονούμε να σας δείξουμε περισσότερα. Αλλά για την ώρα – ας προσευχηθούμε για τον Αμερικάνο μας.»

Απολαύστε το μικρό teaser παρακάτω, αλλά για την ώρα αυτό θα πρέπει να αρκεί μιας και δεν υπάρχει ακόμα κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας για την τέταρτη σεζόν του «Stranger Things».


Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.