Buzz

Γαλλική φινέτσα και ελευθεροτυπία στο τρέιλερ του «The French Dispatch» του Γουές Αντερσον

στα 10

Οι πρώτες εικόνες από τη νέα ταινία του Γουές Αντερσον είναι όσο υπέροχες περιμέναμε.

Flix Team
Γαλλική φινέτσα και ελευθεροτυπία στο τρέιλερ του «The French Dispatch» του Γουές Αντερσον

Η νέα ταινία του Γουές Αντερσον είναι ένα «ερωτικό γράμμα» στους δημοσιογράφους του κόσμου, τοποθετημένη στο παράρτημα μιας αμερικανικής εφημερίδας σε μια φανταστική γαλλική πόλη τον 20ό αιώνα. Θα περιστρέφεται γύρω από τρεις ιστορίες και είναι εμπνευσμένη από την αγάπη του Γουές Αντερσον για το The New Yorker, με χαρακτήρες και περιστατικά να αφορούν αληθινά γεγονότα και πρόσωπα του περιοδικού.

«Δεν είναι εύκολο να εξηγήσω την ιστορία», δηλώνει ο Γουές Αντερσον. «Αφορά έναν Αμερικάνο δημοσιογράφο με βάση τη Γαλλία που φτιάχνει ένα περιοδικό. Είναι περισότερο ένα πορτρέτο αυτού του άνδρα, αυτού του δημοσιογράφου που προσπαθεί να γράψει αυτό που θέλει να γράωει. Δεν είναι μια ταινία για την ελευθερία του Τύπου, αλλά όταν μιλάς για ρεπόρτερ μιλάς αναπόφευκτα και για όσα συμβαίνουν στον κόσμο.»

Δείτε ακόμη : Αυτές είναι οι ταινίες που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2020

French Dispatch

French

French Dispatch

French Dispatch

French Dispatch

French Dispatch

Το συνολικό budget παραγωγής της ταινίας κοστολογείται γύρω στα 25 εκατομμύρια δολάρια, κάνοντάς τη μια από τις ακριβότερες ταινίες του Αντερσον, μαζί με το «Grand Budapest Hotel» (αν και καμία δεν φτάνει τα 50 εκατομμύρια του «The Life Aquantic With Steve Zissou»).

Οσον αφορά το καστ, απλώς σημειώστε ονόματα: Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Μπιλ Μάρεϊ, Οουεν Γουίλσον, Σέρσα Ρόναν, Τίλντα Σουίντον, Γουίλεμ Νταφόε, Μπομπ Μπάλαμπαν, Χένρικ Γουίνκλερ, Τζέφρι Ράιτ, Εϊντριαν Μπρόντι, Κέιτ Γουίνσλετ, Τίμοθι Σαλαμέ, Μπενίσιο Ντελ Τόρο και Τζέισον Σουόρτσμαν. Πρόσφατα μάλιστα σε αυτό το υπέροχο καστ προστέθηκε και το όνομα του Κρίστοφ Βαλτς ο οποίος όμως θα παίξει ένα πολύ μικρό ρόλο στη ταινία. Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που μεγάλα ονόματα κάνουν μόνο ένα μικρό πέρασμα σε ταινίες του Αντερσον.

[image 113400]

French Dispatch

French Dispatch

French Dispatch

Δείτε εδώ το τρέιλερ της ταινίας που αναμένεται, όπως όλα δείχνουν, να κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ των Καννών το Μάιο του 2020:


Διαβάστε ακόμη: Οχι, η νέα ταινία του Γουές Αντερσον δεν θα έχει διάρκεια τέσσερις ώρες

French Dispatch