Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Τρέιλερ μερικών από των πιο αναμενόμενων ταινιών του 2020 έκαναν την πρεμιέρα τους αυτή την εβδομάδα.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Tenet»

«Μην προσπαθείς να το καταλάβεις. Νιώσε το»: Ο Κρίστοφερ Νόλαν στην πιο φιλόδοξη στιγμή του. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Tenet».


«Downhill»

Ο Γουίλ Φέρελ και η Τζούλια Λιούις Ντρέιφους ζουν τις δικές τους άβολες οικογενειακές διακοπές. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Downhill».


«The Woman in the Window»

O Τζο Ράιτ μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το μυθιστόρημα του Α. Τζ. Φιν με ένα all star cast. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Woman in the Window».


«Saint Maud»

Η πρώτη μεγάλου μήκους της βρετανίδας Ρόουζ Γκλας είναι μια από τις ταινίες που έκαναν αίσθηση το 2019. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Saint Maud».


«High Fidelity»

H Ζόι Κράβιτς πρωταγωνιστεί στη σειρά του Hulu βασισμένη στο βιβλίο του Νικ Χόρνμπι, με τα 10 επεισόδια να κάνουν την πρεμιέρα τους στις 14 Φεβρουαρίου.


«Top Gun: Maverick»

Νέο τρέιλερ για τον ιπτάμενο και πάντα τζέντλεμαν Τομ Κρουζ στο ρόλο που έκανε τα χτυποκάρδια των 80s να αντηχούν δυνατά. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Top Gun: Maverick».


«A Quiet Place Part II»

H Εμιλι Μπλαντ οδηγεί στην οικογένειά της σε αχαρτογράφητες και επικίνδυνες περιοχές. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «A Quiet Place Part II».


«1917»

Ακολουθώντας στα χνάρια της «Δουνκέρκης» και της «Διάσωσης του Στρατιώτη Ράιαν», ο Σαμ Μέντες και ο διευθυντής φωτογραφίας Ρότζερ Ντίκινς μάς αφήνουν εκτεθειμένους στο μέτωπο του Α' Παγκοσμίου Πολέμου. Διαβάστε εδώ περισσότερο για το «1917».


«Onward»

Oι Κρις Πρατ και Τομ Χόλαντ δανείζουν τις φωνές τους στα δυο αδέρφια ξωτικά που ξεκινούν ένα ταξίδι για να βρουν το... υπόλοιπο μισό του πατέρα τους σε ένα «Τρελό Γουίκεντ στου Μπέρνι» με ξωτικά. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Onward».


«Bojack Horseman Season 6»

O Bojack επιστρέφει με τα τελευταία του επεισόδια στις 31 Ιανουαρίου 2020.


«Emma»

To κλασσικό μυθιστόρημα της Τζέιν Οστιν μεταφέρεται ξανά στη μεγάλη οθόνη με την Ανια Τέιλορ-Τζόι στον πρωταγωνιστικό ρόλο, φέρνοντας στοιχεία από την «Ευνοούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου.


«You»

Ο Τζο φτάνει στο Λος Αντζελες, αλλάζει ταυτότητα και ετοιμάζεται να προσθέσει περισσότερα θύματα στη λίστα του στη δεύτερη σεζόν της σειράς η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Δεκεμβρίου στο Netflix.


«Come to Daddy»

O Ελάιτζα Γουντ πρωταγωνιστεί σε ένα θρίλερ ως ένας 30χρονος που γνωρίζει επιτέλους από κοντά τον πατέρα του, αλλά γρήγορα η επανένωσή τους εξελίσσεται σε κάτι πιο αιματηρό.


«Respect»

To biopic της μεγάλης κυρίας της σόουλ έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματά του και είναι έτοιμο για την πρεμιέρα του τον Αύγουστο του 2020. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Respect».



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.