Buzz

H Εϊμι Ανταμς καταρρέει ψυχολογικά στο πρώτο τρέιλερ του «The Woman in the Window» του Τζο Ράιτ

στα 10

O Τζο Ράιτ μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το μυθιστόρημα του Α. Τζ. Φιν με ένα all star cast.

H Εϊμι Ανταμς καταρρέει ψυχολογικά στο πρώτο τρέιλερ του «The Woman in the Window» του Τζο Ράιτ

Ο Τζο Ράιτ, ο σκηνοθέτης των ταινιών όπως το «Atonement», το «Hanna», το «Αννα Καρένινα» και το «Darkest Hour», επιστρέφει στο σινεμά με μια ταινία η οποία μοιάζει να είναι κάπως διαφορετική από ότι μας έχει συνηθίσει. Αυτή τη φορά μεταφέρει το βιβλίο μυστηρίου «The Woman in the Window» του Α. Τζ. Φιν σε σενάριο του βραβευμένου με Πούλιτζερ Τρέισι Λετς (του «August, Osage County») και παραγωγή του Σκοτ Ρούντιν και του Ελάι Μπους (υπεύθυνους για το «Annihilation» και για το «Lady Bird»), για το στούντιο της Fox.

Διαβάστε ακόμα: «Μην προσπαθείς να το καταλάβεις. Νιώσε το»: μόλις κυκλοφόρησε το trailer του «Tenet» του Κρίστοφερ Νόλαν

the woman in the window 607

Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί η Εϊμι Ανταμς, πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ όπου ακολουθεί μια αγοραφοβική παιδοψυχαναλύτρια η οποία πιάνει φιλικές σχέσεις με την απέναντι γειτόνισσα. Η ζωή της όμως γίνεται άνω κάτω όταν η γυναίκα αυτή εξαφανίζεται και η ίδια υποπτεύεται πως κάτι κακό της έχει συμβεί. Πέρα από την Ανταμς ο Ράιτ έχει μαζέψει ένα εξαιρετικό καστ στην ταινία του όπως τους Τζουλιάν Μουρ, Γκάρι Ολντμαν, Τζένιφερ Τζέισον Λι, Γουάιατ Ράσελ, Μπράιαν Ταϊρί Χένρι και άλλους.

Το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε δείχνει όπως το περιμένει να είναι κάποιος διαβάζοντας αυτή την περίληψη, κάτι άμεσα δηλαδή στα «Gone Girl» και «Girl on the Train» να συναντούν το «Rear Window» του Αλφρεντ Χίτσκοκ. Η ταινία «The Woman in the Window» θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 15 Μαΐου 2020.


Διαβάστε ακόμα: Μετά το «Darkest Hour», ο Τζο Ράιτ ετοιμάζει το δικό του... «Rear Window»

the woman in the window poster 607