Buzz

«Respect»: Η Τζένιφερ Χάντσον ελπίζει να έχει κάνει την Αρίθα Φράνκλιν περήφανη

στα 10

To biopic της μεγάλης κυρίας της σόουλ έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματά του και είναι έτοιμο για την πρεμιέρα του τον Αύγουστο του 2020. Δείτε το πρώτο teaser!

«Respect»: Η Τζένιφερ Χάντσον ελπίζει να έχει κάνει την Αρίθα Φράνκλιν περήφανη

Η Αρίθα Φράνκλιν, μπορεί να έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2018, στα 76 της χρόνια, αλλά η κληρονομιά που άφησε πίσω της είναι πολύτιμη και παντοτινή. Εκτός από το «Amazing Grace», το υπέροχο ντοκιμαντέρ / γκόσπελ συναυλία που γύρισε ο Σίντνεϊ Πόλακ το 1972, περιμένουμε δύο ακόμα βιογραφίες για βασίλσσα της σόουλ.

Η μία, τo «Genius: Aretha», προορίζεται για την μικρή οθόνη: παραγωγής National Geographic (ανήκει στον επόμενο κύκλο «Genius» του καναλιού) θα έχει ως πρωταγωνίστρια τη σπουδαία Σίνθια Ερίβο, την ηθοποιό που ξεχωρίσαμε τόσο για την ερμηνεία αλλά και τη φωνάρα της στο «Bad Times at the El Royale» και φέτος μάλλον θα είναι και η πιθανή οσκαρική νικήτρια Α' Γυναικείου για το «Harriet».

RESPECT Jennifer Hudson 607 4

Κινηματογραφικά όμως, στο «Respect» της Λεσλ Τόμι, την μεγάλη ντίβα καλείται να υποδυθεί η Τζένιφερ Χάντσον - επιλογή της ίδιας της Φράνκλιν από το 2016 που η ταινία ήταν σε προπαραγωγή. «Εχω συναντηθεί κι επιλέξει κι εγκρίνει την ηθοποιό που θα με υποδυθεί» είχε δηλώσει τότε η Φράνκλιν. «Είναι πενέτοιμη κι εγώ πολύ χαρούμενη για εκείνη...».

Σήμερα, η Χάντσον αποκαλύπτει ότι αυτό είναι ένα πρότζεκτ για το οποίο πραγματικά αγωνιά. Νιώθει τη βαριά σκιά του μύθου της Φράνκλιν και «ελπίζει να την έχει κάνει περήφανη».

Θυμηθείτε κι αυτό: Οι 9 ωραιότερες στιγμές της Αρίθα Φράνκλιν στο σινεμά

RESPECT Jennifer Hudson 607 2

RESPECT Jennifer Hudson 607 3

RESPECT Jennifer Hudson 607 1

«Ελπίζω να την έχω αποδώσει πιστά - να με βλέπει από ψηλά και να είναι περήφανη. Ημουν τρομοκρατημένη. Υπηρέτησα το ρόλο ταπεινά και με φοβερή ευγνωμοσύνη...»

Τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και η ταινία είναι έτοιμη να κάνει την πρεμιέρα της στις 14 Αυγούστου του 2020. Την Χάντσον πλαισιώνουν οι Φόρεστ Γουιτάκερ (ερμηνεύει τον πατέρα της Αρίθα), Μάρλον Γουέινς (τον πρώτο της σύζυγο Τεντ Γουάιτ), Μέρι Τζέι Μπλάιτζ (στον ρόλο της Νταϊάνα Γουάσινγκτον), Μαρκ Μάρον (ως ο παραγωγός της Atlantic Records, Τζέρι Γουέξλερ).


Διαβάστε περισσότερα:

RESPECT Jennifer Hudson 607 5