Buzz

Ο Γουίλ Φέρελ και η Τζούλια Λιούις Ντρέιφους ζουν τις δικές τους άβολες οικογενειακές διακοπές στο πρώτο τρέιλερ του «Downhill»

στα 10

Η «Ανωτέρα Βία», του Σουηδού σκηνοθέτη Ρούμπεν Οστλουντ αποκτά το δικό της αμερικάνικο ριμέικ.

Flix Team
Ο Γουίλ Φέρελ και η Τζούλια Λιούις Ντρέιφους ζουν τις δικές τους άβολες οικογενειακές διακοπές στο πρώτο τρέιλερ του «Downhill»

Η «Ανωτέρα Βία», του Σουηδού σκηνοθέτη Ρούμπεν Οστλουντ, η οποία κατάφερε να κερδίσει το βραβείο στο τμήμα Ενα Κάποιο Βλέμμα του Φεστιβάλ Καννών το 2014, αλλά δεν κατάφερε να μπει στην τελική πεντάδα για το Οσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας, αποκτά το δικό της Αμερικάνικο ριμέικ.

Το συγκεκριμένο remake, το οποίο θα έχει τον τίτλο «Downhill», έχει ανακοινωθεί ήδη από το 2015, με τους Τζιμ Ρας και Νατ Φάξον, δύο γνωστοί κωμικοί ηθοποιοί και σεναριογράφοι οι οποίοι έχουν κερδίσει και Οσκαρ για το σενάριο του «The Descendants» με τον Τζορτζ Κλούνεϊ, έχουν αναλάβει τη σκηνοθεσία.

Με πρωταγωνιστές τους Γουίλ Φέρελ και την Τζούλια Λιούις Ντρέιφους η ταινία αναμένεται να κάνει βγει στις αίθουσες στις 14 Φεβρουαρίου και μόλις σήμερα κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Διαβάστε ακόμα: Το Χόλιγουντ διασκευάζει το «Force Majeure» με ποια πρωταγωνίστρια;

Η σουηδική ταινία ακολουθούσε ένα ζευγάρι 40άρηδων Σουηδών με τα δυο μικρά τους παιδιά που καταφεύγουν σε ένα σαλέ στις γαλλικές Αλπεις για μία πενθήμερη απόδραση από τις δουλειές του μπαμπά, καθημερινό σκι και ποιοτικές οικογενειακές στιγμές. Μόνο που τη δεύτερη μόλις μέρα τους εκεί, ενώ απολαμβάνουν το γεύμα τους στο μπαλκόνι του εστιατορίου, μία χιονοστιβάδα, που αρχικά μοιάζει ελεγχόμενη, παραλίγο να τους στοιχίσει τη ζωή. Το πιο καταστροφικό που επιφέρει όμως δεν είναι πόσο τους τρόμαξε, όσο το πόσο επικίνδυνα ταρακούνησε τα θεμέλια τους - προσωπικά και συλλογικά. Πώς λειτούργησε το ένστικτο επιβίωσης κόντρα στο ρόλο του άντρα και πατέρα, πόσο μόνη και μη ασφαλής ένιωσε η σύντροφος και μητέρα, πόσο ρούφηξαν τα παιδιά την επικινδυνότητα στο μέλλον της σχέσης των γονιών τους. Αυτή η χιονοστιβάδα δεν τους σκέπασε, τους ξεσκέπασε.