TV & STREAMING

Τρεις σειρές για καλοκαιρινό binge watching

of 10

Μια σειρά που δεν κρατιόμαστε να επιστρέψει και δύο καινούριες που θα γίνουν το κόλλημα του καλοκαιριού.

Τρεις σειρές για καλοκαιρινό binge watching

Περιμένοντας με ανυπομονησία τον τρίτο κύκλο του «The Bear» στις 17 Ιουλίου, προσθέτουμε στη binge watching λίστα του φετινού καλοκαιριού ένα κατασκοπικό κυνήγι ποντικιού - γάτας από τον δημιουργό του «Peaky Blinders» και τη νέα τρελή σειρά του πιο αυθεντικού δημιουργού της νέας γενιάς.

Είστε έτοιμοι;

Το Vodafone TV προσφέρει πλούσιο και αποκλειστικό περιεχόμενο και αποτελεί μια μοναδική λύση ψυχαγωγίας για όλους - μικρούς και μεγάλους. Περισσότερες από 10.000 ώρες on demand περιεχομένου, πάνω από 25 δημοφιλή διεθνή κανάλια με ιστορικά λατρεμένες και νέες εκπομπές, μεγάλες πρεμιέρες αμέσως μετά το σινεμά, τον καλύτερο κατάλογο παιδικών προγραμμάτων, αλλά και πρόσβαση σε όλο το πλούσιο περιεχόμενο του Disney+, της ΗΒΟ, της Viaplay και στις μεγάλες πρεμιέρες της Warner Bros. Τα βρίσκεις όλα σε ένα μέρος μαζί, μόνο στο Vodafone TV.

the bear

The Bear

«Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι απεγκλωβίζομαι από το ψυγείο κι αυτό είναι καλό (γέλια). Ο Κάρμι θα συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει: κλείνεται στον εαυτό του, θάβει τις σκέψεις και τα τραύματα του στη δουλειά και κοιτάει μόνο το στόχο. Ο κάθε στόχος είναι για εκείνον πρόκληση που πρέπει να ξεπεράσει και προσπαθεί να εμπνεύσει και τους υπόλοιπους να ακολουθήσουν. Αυτή η σεζόν θα έχει πολλές τέτοιες προκλήσεις.»

Ο Τζέρεμι Αλεν Γουάιτ περιγράφει την τρίτη, πολυαναμενόμενη σεζόν του «The Bear», της σειράς που τον βρίσκει να ηγείται της οικογενειακής επιχείρησης, τώρα πια με μοναδικό σκοπό την επιτυχία. Στην αναζήτηση της γαστρονομικής τελειότητας, θα δοκιμάσει τους δεσμούς του με τους συνεργάτες, το προσωπικό του, αλλά και την οικογένειά του.

Πόσο άλλαξε όμως ο τρόπος με τον οποίο γυρίστηκε ο τρίτος κύκλος μετά την τεράστια επιτυχία και τα βραβεία των δύο πρώτων - η σειρά έχει κερδίσει συνολικά 10 Emmy και 4 Χρυσές Σφαίρες;

«Είναι πολύ ωραίο να κερδίζεις διακρίσεις για κάτι που είσαι κι ο ίδιος τόσο περήφανος. Το συζητήσαμε λιγάκι μεταξύ μας -μετά τις επιτυχίες του πρώτου και του δεύτερου κύκλου- κάπως "που πάμε μετά από όλα αυτά". Αλλά δεν δώσαμε κανένα βάρος. Θέλαμε απλώς να ξαναμπούμε στη φούσκα μας και να πάμε για γύρισμα και να κάνουμε τη δουλειά μας. Είναι πιο δύσκολο να το κάνεις αυτό από τις προηγούμενες σεζόν, καθώς τώρα υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις και προσδοκίες. Ομως έχουμε δέσει ως ομάδα, βρήκαμε εύκολα το χώρο της απομόνωσης για δημιουργία, μακριά από όλες τις επιρροές, και καταφέραμε να μπούμε στο γύρισμα όπως έπρεπε.»

Ο νέος κύκλος του «The Bear» θα είναι διαθέσιμος από 17 Ιουλίου στο Disney+ μέσα από το Vodafone TV.


the veil

The Veil

«Σκέφτηκα μόνο πώς θα μπορέσω να το κάνω. Παίζω αυτή τη γυναίκα που παίζει μια άλλη γυναίκα, που στη συνέχεια καλύπτει μια άλλη γυναίκα και που στην συνέχεια ανακαλύπτει πως βρίσκεται μαζί της… Έπρεπε να γίνω όλοι αυτοί οι χαρακτήρες την ίδια στιγμή. Μου φάνηκε συναρπαστικό και προκλητικό.»

Η Ελίζαμπεθ Μος - η υπέροχη ηθοποιός που οι περισσότεροι γνωρίζουν από το τηλεοπτικό «The Handmaid’s Tale» - εξηγεί τι ήταν αυτό που την γοήτευσε στο «The Veil» τη σειρά του FX που υπογράφει ως δημιουργός και σεναριογράφος όλων των επεισοδίων ο Στίβεν Νάιτ του «Peaky Blinders» και αφηγείται την ιστορία δύο γυναικών που ταξιδεύουν από την Κωνσταντινούπολη στο Παρίσι και το Λονδινο σε ένα ανθρωποκυνηγητό που δεν μοιάζει να έχει γνώριμο τέλος. Η μία είναι μυστική πράκτορας της M16 και η άλλη η κύρια ύποπτος για την ηγεσία της ISIS.

«Λίγο κατασκοπικό, λίγο δράμα, η μίνι σειρά ακυρώνει κάθε γνωστό κινηματογραφικό είδος», συμπληρώνει η Ελίζαμπεθ Μος για έξι επεισόδια που ολοκληρώνουν μια από τις πιο πολλά υποσχόμενες πρωτότυπες σειρές του 2024.

Ολα τα επεισόδια του «The Veil» στριμάρουν στο Disney+ μέσω του Vodafone TV.


fantasmas

Fantasmas

Πριν μάθετε οτιδήποτε σχετικό η δείτε έστω ένα επεισόδιο από το «Fantasmas», οφείλετε να γνωρίζετε τι εστί Χούλιο Τόρες, ο εμπνευσμένος δημιουργός του.

Γεννημένος στο Σαλβαδόρ το 1987, ο Χούλιο Τόρες είναι συγγραφέας, κωμικός και ηθοποιός, πιο γνωστός για τη συγγραφική του δουλειά στο Saturday Night Live, για τη δημιουργία της σειράς «Los Espookys» του ΗΒΟ και για το «Problemista», την ταινία που έγραψε, πρωταγωνιστήσε και σκηνοθέτησε. Αυθεντικός, εκτός της νόρμας, ανοιχτά γκέι και αγαπημένος - ονόματα που αρκούν ανάμεσα σε πολλά - της Τίλντα Σουίντον που παίζει στο «Problemista» και της Εμα Στόουν που παίζει στο «Fantasmas».

Φτιαγμένο από αυτό το περίεργο μείγμα φαντασίας και σκληρού ρεαλισμού, κωμικοτραγωδίας και σάτιρας, το «Fantasmas» (άτυπη συνέχεια της ταινίας του «Problemista») της HBO αφηγείται την ιστορία του Αλεχάντρο, ο οποίος προσπαθεί να εφεύρει ένα κραγιόν που το χρώμα του θα μπορεί να δηλώνει τη συναισθηματική απόσταση ανάμεσα στους ανθρώπους. Δεν θα προλάβει γιατί θα του κάνουν έξωση και έτσι ο κόσμος του θα αναποδογυρίσει, θα αρχίσει την αναζήτηση ενός χρυσού σκουλαρικιού από στρείδια και θα στοιβάξει άδεια μπουκάλια Gatorade δίπλα στο κρεβάτι του. Σίγουρα ό,τι πιο «γεια σου» θα δείτε φέτος στην τηλεόραση.

Το «Fantasmas» στριμάρει αποκλειστικά στο Vodafone TV.

Μπορείς να αποκτήσεις το Vodafone TV ως standalone υπηρεσία ή κάνοντας νέα σύνδεση στα προγράμματα Fiber έως 1Gbps απολαμβάνοντας όλο το πλούσιο περιεχόμενο του Vodafone TV και υπερυψηλές ταχύτητες σε προνομιακή τιμή. Με κάθε νέα σύνδεση αποκτάς το νέο TV3 Android αποκωδικοποιητή με ανανεωμένο εύχρηστο μενού για να βρίσκεις εύκολα και απλά αυτό που θέλεις να παρακολουθήσεις. Από το νέο μενού μπορείς να μεταβείς στα 25+ κανάλια καθώς και σε όλο το On demand περιεχόμενο για να απολαύσεις σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ καθώς και σε δημοφιλείς εφαρμογές όπως YouTube, Netflix και άλλα. Μέσα από την κατηγορία “My Home” προσθέτεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο αλλά και βλέπεις γρήγορα τις ενοικιάσεις ή και τις εγγραφές σου. Ο νέος TV3 αποκωδικοποιητής προσφέρει ακόμα περισσότερες δυνατότητες: έχεις πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές του Google Play, πρόσβαση στα ελεύθερα Digea κανάλια συνδέοντας την κεραία της τηλεόρασης, ενσωματωμένο Chromecast & Bluetooth για σύνδεση άλλων συσκευών όπως για παράδειγμα κονσόλες παιχνιδιών, τηλεκοντρόλ με μικρόφωνο για φωνητικές εντολές Google Assistant και όλα αυτά συνδέοντάς το ασύρματα με το WiFi του σπιτιού σου.